"de ce nu sa ma cresc in masa", din 3 motive simple :
1. lucrezi mereu cu aceeasi greutate ( corpul tau )
2. lucrezi 2 grupe amarate ( restul nesemnificativ ), ori in opinia mea sa cresti in masa inseamna sa cresti pe tot corpul
3. muschii cresc in zilele de pauza, ori tu faci zilnic. antrenament zilnic = progrese lente si proaste
p.s. :
http://www.getfit.ro/......serie.html
Citeste acolo, ce faci tu e antrenament DE REZISTENTA, in niciun caz de masa musculara cu sute de flotari.
Vrei doar cu corpul tau? o sa-ti dau maine programul meu de street workout ( in care maresti greutatea doar cu corpul tau, spre ex. la tractiuni, folosesti din ce in ce mai putine degete de l ao mana, gen dreapta full si la stanga doar 1-2 degete, apoi invers, in felul asta ramai sub 6-7 repetari )
Ai ce face cu ele
exemplu : baga-le intr-un ghiozdan rezistent ( ai obtinut 35 kg ), pune-l in spate si fa tractiuni si flotari cu el ( in special flotari la bara sau la paralele, cele clasice nu sunt foarte eficiente, ca ai picioarele sprijinite ).
alte idei cu ganterele respective :
- impins pentru umeri
- fluturari laterale tot pentru umeri
- extensii din culcat pentru tricepsi
- ramat pentru spate
- genuflexiuni intr-un picior ( cu cele 2 gantere in rucsac ), ridicari pe varfuri intr-un picior cu cele 2 gantere in spate ( pentru gambe )
- flexii din incheietura pentru antebrat
Si multe altele. Nu exista "nu prea am ce face"