Poti sa-ti iei o crema pentru cosuri ca sa grabesti vindecarea lor, bioderma sebium global. Daca stii ca te atingi cu pasta de dinti in jurul gurii evita sa mai faci asta pentru ca fluorul din pasta de dinti provoaca cosuri. Cicatrici nu o sa-ti ramana daca nu le storci, dar e posibi sa-ti ramana niste pete care o sa se vindece in cateva luni sau mai repede ( asta depinde daca folosesti produse care sa ajute pielea sa se vindece )
Dar daca ma dau cu pasta de dinta se vor vindeca?
Nu! Doar iti iriti pielea si poti sa te alegi cu pete mult mai urate, cu descuamari ale pielii si in cel mai rau caz cu arsuri. Pasta de dinti e plina de iritanti pentru ten si nu trebuie aplicata pe ten sau sa ajunga pe piele. Poti sa-ti iei de la farmacie o crema reparatoare ( avene cicalfate - nu stiu daca i-am scris bine numele dar o gasesti pe net ).
Cam in cat timp imi vor disparea aceste pete? Mau dau cu crema pentru piele
Ce crema folosesti? Depinde mult de crema, de ingredientele pe care le contine.
Pentru fata, ma va ajuta sau nu? Le am deja de 4 zile si nu imi trece, imi va trece?
Cremele mentionate de mine, da o sa te ajute. Ai putea sa ti-o iei direct pe cea de la avene cicalfate, mi se pare ca la catena e mai ieftina. In maxim o saptamana ar trebui sa-ti treaca.
Va disparea. Nu te teme.In caz ca nu dispar cere ajutorul doctorului.Ori incearca o alifie.Succes in continuare.
Deja le am de vreo 4-5 zile, vor ramane cicatrice?
Buna. Nu vor ramane. Se vor vindeca, in caz ca nu se vindeca incearca ajutorul doctorului. Sau incearca un tratament cva.Succes in continuare