anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi s-a intamplat o "nenorocire". Eu sunt un elev de 10 (in clasa a 8-a) si una dintre cele mai PROASTE zile ale acestui an mi-a adus si un 4 la fizica.Profa m-a prins pentru a doua oara cu lectia neinvatata, am iesit si primul la tabla, neavand timp sa-mi repet...Acum nu stiu ce sa fac.Normal ca o sa invat, dar ar fi bine sa-i aduc un buchet de flori, cadouri, referate sau doar sa ma bazez pe faptul ca ea imi va remedia nota. Ea in general este o profa amabila insa din cauza faptului ca am facut galagie si am si chiulit toata clasa la o ora, acum a devenit foarte rea si exigent.Va rog sa ma sfatuiti! Mentionez ca anul acesta media conteaza 50% si mai am o singura medie de 9 pana acum.Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| BellsC a răspuns:

Bravo tie pentru ca esti elev de 10 si imi pare rau pentru 4sad
Cel mai bine ar fi sa-i cumparati toata clasa un buchet de flori sau ceva ca sa va ierte ca ati chiulit, iar tu sa te apuci de invatat si sa faci tot ce`ti spune profa sa-ti puna o nota bunawinking
Succes!

2 răspunsuri:
| blondu_9020 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa vb cu toti colegii tai si sa va cereti scuze,dar intr-un mod frumos, adica cand intra in clasa la ora sa va cereti scuze toti in cor, noi asa face-am si tine-a de fiecare data.bafta

| ReVeRs a răspuns:

Pai invata adui un referat si ar merge si un buchet cu flori si ti zic eu ca o sa iti dea 10 daca inveti si ii dai si referatu si buchetu.si o cafea funda?