| Randomguy9998 a întrebat:

Salut, neavand prietenii cu care sa ma deschid, va intreb pe voi, am stat cu o fata aproape 2 ani si ne-am despartit acum 3, 4 luni pe anumite motive, nu grave, dar am ajuns de comun acord sa incheiem. Am inceput sa ies cu fete, sa stau cu unele, etc etc si fiecare mimica si absolut tot, o revad pe ea, in orice colt al orasului, zici ca e o halucinatie care nu se mai termina, si de fiecare data cand raman singur cand nu mai ies cu baietii, ma intristez si sufar extrem de mult, efectiv o vad pe ea in orice fata. Azi eram sa fac accident cu masina pentru ca ma uitam dupa o fata care mi se parea ca seamana exact ca ea...
E foarte aiurea situatia, daca a-ti trecut prin ce trec eu sper sa ma intelegeti, o iubesc din adancul sufletului meu dar nu m-as mai intoarce in viata mea la ea prin simplul fapt ca ma simt si vinovat ca dupa o relatie atat de lunga, dupa 2 3 luni sa sar din floare in floare, am incercat sa fiu altfel si sa inlatur suferinta si sa incerc sa o uit dar chiar nu pot si e foarte enervant, o caut aproape zilnic pe Instagram, Facebook etc etc, ma interesez de ea dar nu stiu... nu pot, tin sa mentionez ca am 19 ani si ea tot la fel. Sfaturi? Pareri?

Răspuns Câştigător
| EuDOarSieu a răspuns:

Chill bro, I have the same problem.
Nu există leac pentru așa ceva.
Nu o poți uita, nu poți fi din nou cu ea, nu poți face nimic. Suferința și dezamăgirea vor fi mereu acolo. Încearcă să nu o mai cauți, în niciun fel, îți faci mai mult rău, oricum ea nici măcar nu se gândește la tine. Încearcă să ieși cu prietenii, cu alte fete, doar timpul rezolvă astfel de probleme.

3 răspunsuri:
| TeenTitans2002 a răspuns:

As zice sa va impacati. Dar nu stiu. Poate e mai bine sa nu o mai cauti, sa incerci sa uiti de ea. Cauta o alta fata si fii cat mai serios. Cauta o relatie sincera si serioasa. Nu cauta aventuri si relatii de scurat durata. Cauta pe cineva cu care sa vorbesti deschis, care sa te inteleaga si sa te ajute, si desigur sa oferi si tu asta in schimb. Nu stiu ce sa iti mai zic, nu am experienta in "domeniu". Dar iti urez bafta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am tot 19 ani si am trecut si eu prin ceea ce treci tu acum. Mi-a trebuit destul de mult timp sa realizez ca nu o iubeam pe ea ci doar ceea ce primeam de la ea. Iar atunci cand nu am mai primit ceea ce-mi doream eu si s-a rupt legatura, cu timpul am inteles ca viziunile, coincidentele si paginile ei de socializare pe care le vizitam constant, nu faceau nimic altceva decat sa ma nelinisteasca. Vei reusi sa depasesti acest moment, depinde de tine cat va dura asta. Sunt foarte multe fete cu care poti avea cel putin aceeasi chimie pe care ai avut-o cu ea. Doar da-ti seama de asta! happy

| 1231242 a răspuns:

2-3 luni in ani cainesti? dar trebuie sa te mariti cu ea dupa 2-3 luni...