| Chelooxxx a întrebat:

Salut,nici nu stiu cum sa încep,am avut o iubita,aveam momente sincere si imi zicea ca ma iubeste cel mai mult si tot,eram impreuna de doi ani. Am petrecut mult timp impreuna,facem totul impreuna,vorbea doar cu mine ca baiat, era virgina, am facut-o cu ea usor, am avut rabdare. Ne mai certam rareori, ne impacam dar de la un timp se poarta rece cu mine, umbla cu o fata care o tot duce cu prietenii ei si acei prieteni ii vor doar raul. Stiu asta destul de bine si am incercat totul da nu vrea sa ma inteleaga, s-a despartit de mine doar si mi-a zis ca ma iubeste dar ea simte ca e mai bine asa. Va rog ajutati-ma, am 17 ani nu stiu ce sa mai fac, o iubesc cel mai mult pe fata asta, am atatea amintiri cu ea si i-am explicat cum sunt prietenii ei dar nu vrea sa ma asculte si nu vrea sa mai vorbeasca cu mine. A zis ca vrea sa-i treaca tot. Nu stiu ce sa zic sa o las asa sau sa încerc tot ce pot.Am facut tot de fapt pana acum,as vrea un sfat, sunt rupt, nu stiu cum sa trec peste,fara ea e totul fara viata, nu stiu ce sa-i mai zic, toti oamenii imi zic ca nu ma merita, ca e panarama dar eu stiu ce am simtit cu ea si cand vorbeam sincer si nu pot fata ea. A fost virgina si nu a stat cu alt baiat intre timp ce era cu mine sau sa vorbeasca, ajutati-ma...

Răspuns Apreciat de Editori
| Clytia a răspuns:

Hei! Gândește-te că nu ai de ales decât să o lași în pace. Chiar dacă ea încă te-ar iubi(de ceea ce nu sunt sigură sincer), faptul că ales să te părăsească din cauza anturajului creat cu acei indivizi, nu-ți ridică semne de întrebare? Și chiar dacă tu îți mai dorești o relație cu ea, nu uita că nu o poți forța să stea lângă tine. Înțeleg că o iubești, dar nu ai ce face decât să treci peste. Mult noroc!

2 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

laughing) au inceput schimbarile si perioada de rebeliune, a dat de grupu asta care e exact rebeliunea pe care o cauta la varsta asta, ii place sa stea cu ei, poate chiar a luat-o dragu de vreunu din grup, tu o opreai din a se mai vedea cu ei cu care probabil simtea ca-si traieste anii astia cu adevarat asa ca cand a vazut ce faci, te-a dat la o parte. N-ai ce sa-ti faci, iti pierzi timpul. Maixm poate se intoarce ea dupa ce se plictiseste de "Bagabontit", decizia ta daca o mai accepti sau nu.

| Andreeush a răspuns:

Dacă ea nu vrea să renunțe la anturajul pe care îl are tu nu ai ce să faci.
Dacă a decis să se despartă de tine înseamnă că nu te mai iubește.
Din păcate unii oameni se schimbă, chiar dacă e greu trebuie să accepți asta.
Trebuie să renunți la ea, las-o un timp în pace, nu o căuta.