| Alexandru1323 a întrebat:

Salut.Niste sfaturi sa iti faci o iubita la scoala? Am 14 ani.

2 răspunsuri:
| Samariteanul a răspuns:

Fi interesant, amuzant prietenos si vezi si tu care iti e mai simpatica si care se poarta dragut cu tine ca ni-ti poti face chiar orice iubita.

| Turbo223 a răspuns:

Nu ai nevoie de nici un sfat! La 14 ani, ce ar putea vrea o fata de la un baiat decat sa fie simpatic, prietenos si sa nu fie nesimtit.Sa mai fie si putin glumet (sau mai mult?) sau tupeist/timid depinde de fata.Incearca sa te bagi in seama cu mai multe pustoaice de la tine din clasa (si pe holuri daca vrei, nu trebuie sa fie neaparat in clasa cu tine). Doar ca la ce intrebare ai pus...eu cred ca vrei o iubita doar de interes, sa te simti si tu mai popular, de obicei cand iti faci iubita o cunosti bine si chiar te simti atras de ea, nu o cauti si fix o fata random cu care vorbesti o vrei de iubita dar na asa e la varsta asta. Poate la liceu o fi altfel.Ti-am zis niste lucruri mai sus, poti incerca sa faci asta mai mult nu poti.Tu vrei iubita, dar nu poti sa iei de exemplu o fata care te place putin da tu nu o placi deloc doar ca o iei de iubita ca sa traiesti cu constiinta ca ai o prietena.

Întrebări similare