| Lilia2621 a întrebat:

Nu inteleg ce inseamna acestea droguri si cum se drogheaza? Stiu ca acesta e un viciu si consta in niste pastile su injectii, dar nu inteleg pentru ce sunt ele, cu ce te ajuta ele, care este rezultatul? Si daca drogutile sunt la fel ca tigarile, care se consuma zilnic, sau doar o data? fundita pentru raspunsul care ma face sa inteleg

Răspuns Câştigător
| Insurgent a răspuns:

Poi tentatia de a lua droguri cred ca majoritatea adolescentilor o sa o intalneasca laughing de ce? pur si implu din faptul pentru ca vor sa incerce ceva nou.
Nu sunt ca tigarile! Sunt mai periculoase, cand fumezi nu ai senzatii halucinogene, doar te simti bine laughing sau nu adica mrg acum depinde sh daca iti place sa fumezi sau nu.
Drogurile provoaca senzatii halucinogene care contin si euforie laughing, ai halucinatii vezi fluturi colorati prin camera, tavanu cade pe tine, vezi kai care plutesc pe blocul tau sh te simti complet usurat uti de tot, te desprinzi pentru cateva ore din lumea reala si mergi intr-un univers care pare chiar foarte real!

Drogurile au efect cam pana la 15 ore [depinde si de drog] dupa ce efectul placut se termina incep durerile de cap numai poti dormi si tie foarte sete [depinde de drog!], efectul se resimte si in urmatoarea zi dar nu foarte puternic.

Nu toate drogurile creeaza dependenta, doar heroina pentru ca dup ce o iei simti nevoia sa o mai faci odata sh tot asa insa la restul nu neaparat.

Daca mai ai intrebare poti sa-mi spuihee hee
sper ca te'am ajutat

fundita puppy dog eyes?

4 răspunsuri:
| CristineDelaruss a răspuns:

Deci.
Drogurile sunt consumate pentru a te face fericit. Adica ametesti, razi cu ele, faci totul fara sa iti dai seama.
Pentru a te convinge si tu incearca I-Doser (program de droguri ilegale, dar pe ceva fregvente).
Sper ca ai inteles.

| Mike959 a răspuns:

Alina din cunostiintele mele sunt mult mai grave ca tigarile, nu sunt un viciu, un viciu fiind ceva la care poti sa renunti avand ambitie, dar aici o data intrat in acest cerc si infectandu-ti acele substante in organism trebuie sa faci orice sa le ai, nu te ajuta cu nimic, doar creeaza o euforie, o lume ireala si rezultatul in final este de multe ori chiar moartea.Si un exemplu de droguri usoare sunt anestezicele!

| Ayna a răspuns:

Drogurile sunt diferite ca tigarile.Acestea te fac sa te simti ametita(ca si cum ai fi putin beata)Te face sa uiti de toate problemele si te simti in al noualea cer.Iti pare ca totul e in miinele tale.
Drogurile nu le consumi ca tigarile(adica zilnic), dar cel mai des in gasca, la discoteca sau alte evenimente si locuri; si efectul si-l are deodata dupa petrunderea acestora in organism.Peste citeva ore, senzatia si efectul acestora dispare.
Ele pot fi introduse in corp pe diferite cai(seringi sau pastile, praf)
Consecintele sunt foarte strasnice.De la o singura data, nu iti este nimic. Dar aceasta nu va fi o problema daca nu te-ar face sa vrei sa incerci iar si iar. Pina devii dependent.
Dar drogurile iti slabeste imunitatea, capatind foarte usor boli si iti distruge organismul.Deci este moartea sigura peste un termen de timp. O placere fatala!

| kris666 a răspuns:

Pastile/ injectii/ prafuri/ joint-uri, te aduc intr-o stare mai "placuta", te simti mai fericit, uiti de toate grijile, simti ca plutesti, ca nu mai ai nici o treaba cu nimeni si nimic. uiti de tot si te simti bine si ametit! laughing...nu pot sa iti zic mai multe despre starea in care te aduc pe moment pentru ca n-am incercat ohappy, dar mi-au povestit altii. si oricat de placut e pe moment, cand te trezesti din vis nu e mereu prea frumos uneori apar greturi, stari de voma, etc(depinde si de droguri)...straight face. consumate, sau consumate in exces, pot fi foarte periculoase, provoaca hipertensiune arteriala, boli de inima, diabet, epilepsie, boli mentale, ameteli, convulsii, coma, decesul, s. a. m. d.straight facelaughing cred ca ai inteles in marebig grin
DON'T DO DRUGS!