| Anonimity a întrebat:

Salut happy
Nu inteleg un lucru, de ce de fiecare data, in scoala, fetele sunt favorizate?
Adica la simularea de bac la romana am luat nota 6.30, fiindca a fost corectata de profesoara clasei la care ma aflu. Am cerut lucrarea si dupa multe insistente am si primit-o. Am mers cu ea la un alt profesor si mi-a spus ca este de 7.50 si ca nu a incercat sa imi mareasca nota sub nici o forma.
O colega a luat 7.60 si la ora profa i-a spus ca era de fapt o nota de 6-6.20.Adica mie imi scade si ei ii adauga un punct si jumatate.
Nu inteleg de ce toata lumea favorizeaza fetele?
Imi poate explica si mie cineva? Credetima ca in ora respectiva mai aveam putin si imi bateam profesoara.

11 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

De la atat tragi tu concluzii? de unde stii ca nu sunt si baieti cu note umflate sau fete cu note mai mici?

| Anonimity explică (pentru suntserios):

Nu, la informatica am in clasa o proata, fara suparare, care ia 6 si eu iau 10, pentru ca sunt foarte bun la asta. Deja stiu pascal, c, c++, java si ruby, iar la finalul semestrului mereu ea are aceiasi medie ca mine. Alta nu stie sa citeasca la varsta asta si are note mai bune ca mine.
Fetele au pretentii sa fie respectate, insa unele nu respecta nici o data

| Doub a răspuns:

Eu sunt fata si niciodata nu am fost favorizata.thinking

| Anonimity explică (pentru Doub):

Poate ai o gandire mai matura, mai dezvoltata. Asa este si o prietena de-a mea. Multumesc pentru raspuns. Sa ai o seara buna

| Doub a răspuns (pentru Anonimity):

Mno, nu ai ce sa faci.
Stiu cum e sa ti se faca nedreptati.
Multumesc, la fel.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil e o feminista (feminazi).

| Anonimity explică (pentru anonim_4396):

Toti profesorii sunt asa? Pentru ca toti se comporta ca atare

| anonim_4396 a răspuns (pentru Anonimity):

Nu stiu, la mine nu e asa.

| CosminSs657 a răspuns: