Daca se iau de tine, te barfesc, da cel mai bine ar fi sa le ignori. prefate ca nu iti pasa, nu le da satisfactie.
si eu am astfel de specimene in clasa. eu incerc sa ma pun bine cu ele. ca nu cumva daca ma cert cu ele sa imi faca zile fripte.
Uite... nu poti sa multumesti pe toata lumea, nu te poate place toata lumea si evident automat nu poti sa placi pe toata lumea. din felul in care le descrii cred ca multi colegi iti impartasesc sentimentele cu privire la ele deci nu trebuie sa iti faci griji. tu cauta oameni care sa iti semene si cu care sa te simti bine, in care sa poti avea incredere si pe care sa te poti baza, cu care sa te distrezi si urechi care sa te asculte, inimi care sa te inteleaga si tot restul va veni de la sine. pe ele nu trebuie decat sa le lasi in urma. fac parte din trecutul tau. tu treci mai departe.ele raman la stadiul de barfitoare in timp ce tu si prietena ta avansati. ele de asemenea trec mai departe. drumurile voastre se despart. fiecare pe al ei. trebuie sa inveti sa le dispretuiesti daca ti-au facut rau si asta te va ajuta foarte mult
Nu trebuie sa le ignori, sunteti colege si ar fi un gest urat. Fii o colega buna si atat. Salut-salut, si e suficient. Dar renunta la ele, pentru ca nu merita prietenia persoane fara coloana vertebrala.
Sutn exact in aceeasi situatie. ah. doar. ignora-le! nu esti obligata sa stai cu cineva pe care nu suporti si care nu te suporta. nu incerca sa te gandesti la consecinte, din moment ce ele (poate)) deja au o parere proasta despre tine, sau despre toatalumea, nu au cum sa te considere mai rau