Trebuie sa inveti sa fi indiferent, sau cel putin, asta sa le arati lor.
Unei persoane care incearca sa-si bata joc de tine, nu trebuie niciodata sa-i arati ca-ti pasa, chiar daca mai ai putin si plangi.
De ce? Pentru ca se plictiseste repede, zice 2-3 lucruri, si ii trece, daca vede ca nu reactionezi in nici un fel, nu te baga in seama, ca stie ca si pe tine te doare undeva de ce zice el.
Pur si simplu nu-i baga in seama, lasa-i sa zica, daca fac misto de tine, de ce sa-ti pese? Sunt doar niste cuvinte, scoase din capul unor prosti.
La scoala am un coleg transferat de curand, care stie spaniola, si care i-a invatat pe cativa mai "smecheri" de la mine din clasa, niste injuraturi in spaniola, si am fost si eu "victima" acelor injuraturi.
Chestia e, ca si eu am fost un an in Spania, si daca ma apucam sa-l injur pe ala asa cum stiu, se uita la mine ca la film, ca nu stia ce sa mai zica, dar de ce sa-mi bat eu capul cu prostii, cand pot sa-mi vad de treaba mea, ca oricum cuvintele alea nu ma ranesc, prin asta isi exprima ei prostia.
Doar fi cat mai indiferent, sau cel putin lasa-i pe ei sa vada faptul ca esti indiferent si gata.
Buna, nu le da satisfactia asta, nu le arata ca te afecteaza ceea ce spun. Ignorai asta ii doare cel mai tare sa vada ca cineva le rde in fata in loc sa se apuce sa se coboare la mintea lor. Stau linistit nu ii baga in seama: )
Da, asta stiu, dar totusi daca ii ignor tot nu ma simt mai bine. Eu oricum iti multumesc pentru ajutor!