In primul rand ea nu trebuia sa se certe cu tine din cauza ca te`ai certat tu cu verisorul ei.ce treaba are ea? daca iti era prietena adevarata va impaca.si inca ceva.:in al 2 lea rand nu e nevoie sa te milogesti la ea sa te ierte.i`ai zis de 2 ori.acum ce mai vrea? daca tinea la tine[ ca intre prietene] iti trimitea msj inapoi sau iti zicea pe mess "bine.nu`i nimic".
asa ca eu iti zic sa o lasi asa.mai tarziu o sa`si dea e seama.si o sa-ti ceara ia iertare
pa-pa si bafta!
Offff si cu prieteniile astea,sincer nu ii vad rostul certei cu tine din cauza varului ei pentru ca putea sa i se intample si ei cu vreun var de al tau si sunt sigura ca nu te-ai fi certat cu ea.
hai sa iti zic si eu ceva, uite eu in liceu m-am impretenit cu o fata care nu era tocmai caracterizarea mea de a avea o prietena imi era foarte buna numai la nevoie adica la nevoie pentru ea eu cand aveam nevoie de ceva nu putea sa ma ajute, din clasa a 9 pana cam pana a 10-11 mi-am dat seama ca ma intreba lumea fata cu cu aia este prietena cuy curva aia pai mada eu nu te-am crezut asa pe tine,si tot asa mi se zice miea,ne-am certat de cateva ori calumea si am facut eu pasul stii am grezit, asa, blabla...etc,si ne-am certat iarasi zdravan si mi-am data seama ce tot o pup eu in cur ca nu se merita cand a vazut ca nu vb cu ea la scoala,si in alte locuri publice comune eu nici ciau nu i-am zis,a venit sa ma pupe in cur.
vreau sa iti zic sa nu ai o prietena foarte buna ionafara de mama ta eu am invatat ca prietenele sunt bune cat le ajuti si nu le barfesti,dar el pe tine nu te ajuta si te si barfesc la cine nu te ast u mai putin, crede-ma nu te milogi de ea ca sa te ierte, dar ce este ea d--zeu aman2 ati gresit poate, si dintr-o chestia de asta sa se supere asa de rau nu draga mea nu este prietena cu tine.nu suferi ca nu se merita crede-ma cu iti zic din propriile mele experiente