| Salu134 a întrebat:

Nu prea o duc bine cu viata sentimentala, am multe cauze una care ma deranjeaza foarte tare este ca prietena mea e ca-m plinuta, 62 kg, 1.66 16 ani. Cind am vazut prima data acum un an era foarte frumoasa si ideala, avea vreo 55 kg. Nu prea face sport la sală sau altundeva, imi zice mereu ca face acasa, dar nu vad nici un rezultat și nici o schimbare. Sincer ma deranjeaza foarte tare, dar nu vreau sa o supar, mii jale de ea. Nu vreau sa-i spun asta, pentru ca ca fata o va durea, nu mii rusine cu ea, dar mii rusine ca nu prea are grija de ea, eu respect foarte tare fetele care au grijă de ele, nu doar cind nu au relatii cu cineva. As vrea si eu niste sfaturi din partea dvs. Pentru ca pentru mine pare oarecum incomfort.

6 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Dragostea cere sacrifici,cand iubesti treci si peste asta parerea mea, poate sa faca sport si sa nu slabeasca, totul e ca sa mance mai putin din alimente rele gen zahar, paine etc daca vrea miscare i dau un program insanity fara nici un echipament, sa stii ca nu slabesti usor

| RainmakerX a răspuns:

Hey! ツ

In primul rand trebuie sa tii cont de faptul ca poate acea fata incearca dar chiar nu reuseste sa slabeasca sau pur si simplu nu se poate abtine si mananca tot ce pofteste.
Ai cateva variante:

1ஜ O lasi asa.Atata timp cat tu o iubesti asa cum este atunci nu prea conteaza cateva kg in plus, nu? Nu cred ca se vad atat de rau.

2ஜ Ii dai de inteles cum ca ar fi plinuta insa nu ii zici direct intrucat se va supara, ar durea-o enorm sa-i zici asa ceva in fata.

3ஜ Cea mai sigura varianta. O chemi ca sa faceti sport amandoi. O iei la sala cu tine sau mergeti amandoi la alergat.
O sa-ti dai repede seama asa daca a facut ceva acasa sau daca pur si simplu a mintit.

Bafta! ✌

| mentholinks a răspuns:

Spune-i ca pentru tine e important sa nu mai fie asa grasa. Conteaza sinceritatea intr-o relatie chiar daca se va supara.

| Neo12 a răspuns:

Vorbeste cu ea despre asta sau chiar ajut-o tu. Faceti exercitii impreuna, mergeti la sala..pnm.

| rousz a răspuns:

Poate faci si presiuni asupra ei, pentru unele persoane e chiar greu sa dai jos chiar si cateva kg acolo... de ce nu faceti sport impreuna? dar importanta e si alimentatia ca degeaba face ea sport daca mananca, cat pentru 2 happy

| PsihologDe14Ani a răspuns:

Gaseste o metoda mai romantica de a o convinge... cum ar fi sa faceti sport impreuna cand iesiti? Dar si asa cum e ar trebui sa o accepti, altii nici macar nu au prietena (exemplu aici de fata) din descrierea ta e foarte frumoasa si ideala corect? cu niste calitati ca astea nu ar trebui sa te deranjeze un defect fizic ca asta, eu te-as sfatui sa o accepti asa cum e...