Daca esti mai desteapta ca ea nu o mai baga in seama si dk nu se potoleste... da-i vreo 2 sa te tina mintesunt unele care chiar nu pricep de vb buna
Esti imatura bay
Chiar trebuie sa ajungeti la bataie pentru un baiat? Ce drk
si cand colo ala e cu vreuna si rade de aman2
impakte drk cu alea si rabunati va pe cretinu ala ca merita.Si lasati prostiile ca nu ajungeti nicaierea asa
grow up!
Dificil sa citesc asa ceva.
Din cate am inteles eu, tu ai batut-o p'aia si ea inota, si tu ai fost declarata castigatoarea galei k1?
Asta e tot ce stii? Doar cu asta ii poti da peste nas? Poate sa'si ''ia'' ea o baiate MAre ca nu-i pasa, doar ai zis ca ai mai batut-o odata. Chestiile astea sunt niste copilarii.cu sunatu cu injuratu cu batutu. cu prietena care a stat cu ea si m-a injurat dupa vine sa isi ceara scuze
daca tu esti mai desteapta ca ea, ignoro, comporta-te ca si cum nu ar exista, pana la urma tu te-ai ales cu baiatu'. o sa se plictiseasca la un moment dat cand o sa vada ca nu-i mai dai atentie, atata timp cat tu ii faci jocul. o sa continue, las-o sa se joace de una singura.
Da mai. nu eu eram imatura... da ea trece pe langa mine asa si imi da o privire si eu i-am zis ce mai faci draga nu sti sa saluti si ea a inceput cu bataia