| GoodLuck15 a întrebat:

Salut.
Nu stiu ce sa ma mai fac.Am i viata atat de jegoasa incat imi vine sa imi iau zilele si sa uit de tot.
In primul rand nu am prieteni cu care sa ies si eu afara,sa mergem undeva sa ne distram etc. si asta e foarte aiurea findca trebuie sa stau doar in casa ca un robot.
Nu am o iubita desii mi-as dori una findca ma simt foarte singur si fara chef de viata.
Ma cert incontinuu cu parintii si ei mai sunt si divortati.
Acum ca nu mai sunt nici in generala,paharul s-a umplut de tot findca acolo era mediul meu,acolo aveam prietenii si colegii,aici la liceu nu ma inteleg cu nimeni si e foarte deranjant.
Nu stiu ce sa mai fac, cred ca sunt blestemat sau ceva de genul ca numai suparari si ghinioane am.
Mai bine as murii decat sa indur atatea, mai ziceam si eu o problema doua dar nu noua cate am eu.
Daca aveti un sfat pentru mine ar fi bine venit daca nu cred ca o sa recurg la metoda de mai sus.

3 răspunsuri:
| NAT0 a răspuns:

Ăh. Am fost și eu în ceva de genul. Mhm. Hai s-o luăm pe rând.
Dacă nu ai prieteni și vrei să-ți faci, intri cu colegii în vorbă și ieși cu ei în oraș, e imposibil să nu fie măcar un coleg care să zică că nu vine cu tine sau să te ia și pe tine. Comunici cu colegii tăi la sucul respectiv și mai ieșiți și tot așa.
De iubită, păi uite o metodă. Poți să te duci direct la ea, dacă e din liceu e și mai bine, intri la ea în clasă și îi spui să vină cu tine puțin până pe hol, te prezinți, ce și cum, și o lași și pe ea să se prezinte și gata. A doua zi mai treci pe la ea și când te întreabă ce faci îi spui că ți s-a făcut dor de ea și d-aia ai venit la ea sau că ai venit s-o vezi. Și a 3a zi vezi tu cum o îmbârlici și poți s-o faci o prietenă dacă e și ea mai deschisă.
Părinții? Nu e vina ta. S-au despărțit că nu a mai mers nimic între ei. Însă presupun că îți mai acordă atenție și te cerți cu ei, chiar dacă tu nu ai nici o treabă, ei sunt stresați din diferite probleme.
Generala și prietenii. Poți să uiți de ei, au fost prieteni doar de clasă, nu au fost de bloc, de scară, de cartier. Au fost doar în generală și atât. Acum că ești la liceu e șansa ta să legi noi prietenii.
Ăh, nu există blesteme și nici ghinion, nu ai încredere în tine, probabil. Speranța moare ultima, știi doar.
Dacă te omori crezi că-i pasă cuiva? O să te plângă mama ta și atât, probabil și nu cred că vrei să-i faci una ca asta. O să crești și o să treci peste toate.
Cam ăsta a fost sfatul meu.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu ai prieteni si nici iubita pentru ca ai ales sa nu ai pe nimeni.
Trebuie sa schimbi asta si poti, este nevoie doar de vointa si sunt convinsa ca poti sa-ti faci prieteni in doar acteva ore, oriunde si oricand.

| OldSoul a răspuns:

Esti sanatos, asa ca mai bine ai tace din respect pentru persoanele care au chiar probleme adevarate nu prostii d-astea copilaresti.
Vrei prieteni, iesi afara si socializeaza nu mai sta ca mortu-n casa asteptand minuni.