| Anonimu161997 a întrebat:

Salut sad nu stiu cum sa va spun da sunt foarte urat!sad Stiu ca imi veti spune ca nu e asa! De exemplu am intrat intr-o seara pe omegle sad nici o fata nu statea de vorba cu mine iar in alta situatie i-am spus unei fete pe ask "Ce frumoasa esti" iar ia cica "fereasca Dumnezeu" adica....ma considera uratsad si multe alte probleme sad Fara sa faceti misto va rog sad SCUZE DACA AM MAI STALCIT UNELE CUVINTE

Răspuns Câştigător
| Michiro a răspuns:

Aha,probabil esti la o varsta in care ti mult la parerilor celorlati, mai ales a fetelor.Dar iti dau un sfat sa nu mai ti pentru ca in ziua de azi, cel mai bine e sa fi independent si sa te iubesti pe sine.Parerilor celorlalti nu prea mai conteaza, deoarece sunt negativiste si jignitoare.Cine te place cine vrea sa iti fie prieten sa te placa asa cum esti, mai zici din gluma ca itnre prieteni''ce faci uratule'', etc.Dar daca nu era in gluma inseamna ca problema lor e grava, cea mintala.

11 răspunsuri:
| Michiro a răspuns:

WOW.Stai asa esti baiat, nu am crezut ca baieti sunt asa slabi, nu vreau sa iti zic cu rautate sau sa te jignesc.Deobicei baieti ca tine sunt niste persoane foarte bune, nu stiu cum arati dar sunt sigura ca nu esti urat.
In caz ca sti engleza vreau sa iti arat un video si vreau sa iti zic ca persoana din acest video nu este urata si nu am probleme cu vederea.Pentru mine acea persoana este o persoana inspirationala,care ma ajtuat sa imi deschid ochii. Poate te va ajuta si pe tine,deschide ochii si vezi ca cine esti cu adevarat nu este exterioru,ci felu cum gandesti, vorbesti, actionezi, faci, etc
http://www.youtube.com/watch?v=c62Aqdlzvqk

| Anonimu161997 explică (pentru Michiro):

Ms pentru raspuns o sa ma uit sad sunt tare "daramat"

| Michiro a răspuns (pentru Anonimu161997):

Nu trebuie sa fi ''daramat'' pentru ca nu e ca si cum ai aflat ca ai cancer si ca maine mori. Daca cineva te-a jignit sincer, e ceva normal deoarece asta e societatea.Fiecare isi da cu parerea dar asta nu inseamna ca este adevarat.Si totusi de curiozitate de ce zici ca esti urat, ce are fata ta? Daca nu ai cosuri, bube atunci nu vad niciun defect.

Poi nici eu nu vad nici un defect habar n-am sad de ce ma "urasc" toata sad

Cati ani ai?

Faca 17 in aprile

Ok frate mersi ca ai incercat sa ma ajuti

Ms frate ca ai incercat sa ma ajuti sad Problema mea e ca tin cont foarte mult de parerea altora sad

Aha,probabil esti la o varsta in care ti mult la parerilor celorlati, mai ales a fetelor.Dar iti dau un sfat sa nu mai ti pentru ca in ziua de azi, cel mai bine e sa fi independent si sa te iubesti pe sine.Parerilor celorlalti nu prea mai conteaza, deoarece sunt negativiste si jignitoare.Cine te place cine vrea sa iti fie prieten sa te placa asa cum esti, mai zici din gluma ca itnre prieteni''ce faci uratule'', etc.Dar daca nu era in gluma inseamna ca problema lor e grava, cea mintala.

| Nadia200 a răspuns:

Ei bine, depinde daca fata ta e urata, sau de la fata in jos, daca pordeste de lafata in jos asta se rezolva cu sala si sportul, iar cu fata ingrijesteti tenul si du-te la salon happy, sper ca te-am ajutat

| Anonimu161997 explică (pentru Nadia200):

Poi nu de la fata in jos sunt numa bun am si cateva patratele big grin La fata e problema happy nu am cosuri, bubesad

| Nadia200 a răspuns (pentru Anonimu161997):

Atunci da-i multa atentie fetei tale big grin