anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut.
Nu stiu cum voi, insa am ajuns la virsta de 18 ani, daca regret ceva.Am nevoie de raspunsurile voastre, sunt lucruri pe care le regretati ca le-ati facut si in prezent ati proceda intr-un mod diferit?
Merci anticipat!
Dau funda '♥

Răspuns Câştigător
| C96 a răspuns:

Buna, pai eu am 17 ani, dar voi face 18 cat de curand, unul regret multe chestii dar mi-am dat seama ca nu au tinut de mine si asa a fost sa se intample, ma bucur ca am descoperit maturitatea si pot sa intru si mai adanc in ea, as incerca sa schimb cateva lucruri din trecut si sa incerc sa fiu altu' acum, sa fiu mai temperat si mai calm, dar incerc sa ma schimb, imi pare rau ca nu am cunoscut alti oameni decat cei din jurul meu, imi pare rau ca am pierdut timpu' cu niste nimicuri, in prezent sunt pasionat de psihologie si comunicare si tot ce tine de om, practic fotbal de aproximatic 9 ani si incerc sa imi calesc un drum, dar eu unul cred ca ai nevoie de o persoana sau un grup mic de persoane care sa le ti strans langa tine si sa te sprijine in tot ce faci! Daca imi permiti as vrea sa iti zic sa nu pierzi vremea si citeste ce prinzi in mana, incearca sa te cunosti pe tine si pe ceilalati dar sa o faci cu profunzime, avem o viata si trebuie sa pierzi timp si cu tine nu numai cu ceilalati si sa te schimbi pentru ei..., fa ceva pentru tine. Sper ca te-am ajutat intr-un fel cu raspunsul meu! Bafta in tot ceea ce faci!

| Bombonella a răspuns (pentru C96):

Stii,citind raspunsul tau, m-am regasit, credeam ca cuns prea tinara ca sa simt ca am pierdut timpul cu nimicuri, m-ai convins ca nu este asa.Cred ca spatiul meu interior este atit de deteriorat din cauza ca mereu am cautat sa ma schimb pentru ceilalti si niciodata pentru mine, mereu a contat parerea altora decit a mea...ai putea sa-mi spui recomanzi citeva din cartile pe care le-ai citit si ti-au placut?
Multumesc mult pentru raspuns happy

7 răspunsuri:
| thegatekeeper a răspuns:

Nu, nu regret nimic din ce am facut, nicio decizie sau alegere pentru ca nu am facut nimic extrem sau nebunesc si m-am gandit de mai multe ori inainte sa trec la fapte. Chiar daca nu intotdeauna nu am facut alegerea cea mai potrivita, am invatat din experienta acumulata si am grija sa nu repet aceleasi greseli pe viitor.

| Dav7id a răspuns:

Nu regret nimic din ce am facut, daca a fost gresit a fost o lectie, daca a fost bine inseamna ca am invatat..Totul depinde de cum privesti lucrurile, regret ca nu am profitat asa cum trebuia de timpul ce l-am avut.In rest tot ce a trecut a ajutat la ceea ce sunt azi, ca o fi bine sau rau, suficient sau mai trebuia..inca mai e timp pentru retusuri. Oricat de mult as incerca sa fac totul ca la carte..de fiecare data ma voi lovi de greseli, multe din ele sunt demne de a fi scrise in ea.Ai o varsta frumoasa, nu ar trebui sa te gandesti la asta, de acum peste cativa ani poate.

| Bombonella a răspuns (pentru Dav7id):

Ai dreptate, totul depinde de cum privesti lucrurile. Merci mult pentru raspuns!♥

| Mayar a răspuns:

Sunt multe pe care le regret, dar in mare parte, nu le-as schimba, am multe si pe care nu le regret.
Uneori regret ca nu am invatat sa stiu cum sa ma apar si cum sa ma lupt... dar nu ma dau eu batuta big grin
Tu?

| HaKa93 a răspuns:

Depinde ceea ce regreti deoarece niciodata nu este tarziu sa mai faci cate ceva din ce nu ai facut

| JohnnyWylde a răspuns:

Nu, n-as schimba nimic.