| metalheart a întrebat:

nu stiu daac am ales bine categoria... dar as avea nevoie de putin ajutor. ok deci am un tricou si din greseala l-am patat cu ulei de masline. stiti cum sa scot petele? multumesc anticipat... vot si funda

Răspuns Câştigător
| ZambetღOrizontalღ a răspuns:

Se pot scoate mult mai usor daca se toarna niste detergent de vase pe pata, se lasa la inmuiat cateva zeci de minute si apoi se spala la masina. Daca nu avut succes total din prima operatie, repetati procedeul si a doua oara garantat nu veti mai avea urma de pata.
fundita>?

2 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Petele de ulei se scot cu fierul de calcat incins si o hartie absorbanta (sevetel sau ziar). Se pune hartia pe pata si se apasa cu fierul incins pana cand hartia se pateaza de ulei. Apoi se muta hartia cu o parte curata pe pata... si tot asa, pana cand tot uleiul din tricou se transfera pe hartie. Faci operatiune aceasta pe dosul tricoului, ca sa nu-l ingalbenesti de la fierul incins. Apoi il speli cu detergent din belsug.

| PanaDeIdei a răspuns:

Hey happy. ai putea sa o rogi pe amma ta sa il spele.sau daca nu, il speli tu big grin. vanishul face minuni big grin