De multe ori ne facem singuri rau când ne uitam la alții de pe internet ( mai ales dacă au bani, iubita/ iubit de vis, haine de firma, etc), dar crede-mă pana și persoanele care se postează " fericite" de multe ori nu sunt.
Ok vrei bani mulți = munca
Vrei o iubita " frumoasa " = sa nu fi dezamăgit când nu o să ți se garanteze ca este la fel de frumoasa și ca persoana.
Haine= poți sa te îmbraci cu gust și de la second-hand și de la magazine mai ieftine, nu trebuie să investești atâta în haine de firma, mulți confunda stilul cu asta.
Când o să înveți să prețuiești viata și sa privești totul cu alți ochi, o sa fi fericit.
Poți sa fi fericit și recunoscător pentru tot ce ai, unii nu au nici atât și nici șansa la o viata ca a ta( nu au un acoperiș deasupra capului, au handicap, alte probleme medicale, famili toxice) fi fericit cu tot ce ai, când o sa dai altora din puținul tau( măcar ca și stare de spirit, ca ii faci sa zâmbească pe cei care nu am mai zâmbit de mult o să fi cu adevărat împlinit și tot binele o sa ți se întoarcă înapoi, dacă îl faci din inima și nu din așteptarea de a se întoarce înzecit înapoi).
Cat despre momentele de depresie, nu ești singur.
Și eu trec de multe ori prin asta, dar după sunt heyy, asta e viata, nu poți să ai stări bune mereu și când cazi trebuie sa te ridici, de unul singur pentru ca nu o sa fie nimeni lângă tine atunci.
Buna.Eu cred ca gresesti cand alergi dupa aceste chestii superficiale.Stiu ca nu asta vrei sa auzi, dar poti munci foarte mult si nu va fi o regula ca dupa asta va urma si un castig pe masura.Lucrurile materiale la fel nu inseamna nimic, asa cum si frumusetea actuala pe care o infatiseaza societatea e cat se poate de falsa, si mai mult decat orice, trecatoare.