| Ieusântanalfabet a întrebat:

Salut, nu știu dacă o sa citiți pana la capătă dar de 3 ani de zile viața mea a devenit o goana după 3 chestii, bani, corp și validare socială, aflându-ne în 2023 efectiv toate din cele 3 dorințe nu s-au împlinit. Problema nu este asta ca sunt conștient ca pentru bani și alte chestii trebuie sa muncești și sa aștepți, problema este ca sunt doar un visător care nu face nimic, în fiecare zi ma plâng, ma mir cum de nu am intrat în depresie, ce sfat îmi dați? Nu știu ce sa fac, sunt pierdut, vreau sa fiu și eu fericit, vreau sa ma duc la sala sa fac bani, sa ma îmbrac bine, sa miros frumos, sa am o prietena frumoasa și sa fiu înconjurat de oameni faini, care este cheia unde greșesc?

Răspuns Câştigător
| Alexia999997777777777777 a răspuns:

De multe ori ne facem singuri rau când ne uitam la alții de pe internet ( mai ales dacă au bani, iubita/ iubit de vis, haine de firma, etc), dar crede-mă pana și persoanele care se postează " fericite" de multe ori nu sunt.
Ok vrei bani mulți = munca
Vrei o iubita " frumoasa " = sa nu fi dezamăgit când nu o să ți se garanteze ca este la fel de frumoasa și ca persoana.
Haine= poți sa te îmbraci cu gust și de la second-hand și de la magazine mai ieftine, nu trebuie să investești atâta în haine de firma, mulți confunda stilul cu asta.
Când o să înveți să prețuiești viata și sa privești totul cu alți ochi, o sa fi fericit.
Poți sa fi fericit și recunoscător pentru tot ce ai, unii nu au nici atât și nici șansa la o viata ca a ta( nu au un acoperiș deasupra capului, au handicap, alte probleme medicale, famili toxice) fi fericit cu tot ce ai, când o sa dai altora din puținul tau( măcar ca și stare de spirit, ca ii faci sa zâmbească pe cei care nu am mai zâmbit de mult o să fi cu adevărat împlinit și tot binele o sa ți se întoarcă înapoi, dacă îl faci din inima și nu din așteptarea de a se întoarce înzecit înapoi).
Cat despre momentele de depresie, nu ești singur.
Și eu trec de multe ori prin asta, dar după sunt heyy, asta e viata, nu poți să ai stări bune mereu și când cazi trebuie sa te ridici, de unul singur pentru ca nu o sa fie nimeni lângă tine atunci.

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| dullcat a răspuns:

Buna.Eu cred ca gresesti cand alergi dupa aceste chestii superficiale.Stiu ca nu asta vrei sa auzi, dar poti munci foarte mult si nu va fi o regula ca dupa asta va urma si un castig pe masura.Lucrurile materiale la fel nu inseamna nimic, asa cum si frumusetea actuala pe care o infatiseaza societatea e cat se poate de falsa, si mai mult decat orice, trecatoare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cheia este sa actionezi. Aici si acum.