Poarta cu ea o discutie, legat de ceea ce te framanta. incerca sa-i spui ca tu simti ceva pentru ea, si ca ai vrea ca intre voi sa nu fie doar prietenie, ci, ceva mai mult. poate si ea simte la fel, si poate ca nu are curajul sa spuna. intreab-o, cere-i parerea si poate iese ceva bun pana la urma.
exista varianta ca ea sa nu simta exact acelasi lucru ca si tine, dar mai bine risti, decat sa ajungi sa regreti ca n.ai facut.o. poate ca nu o sa o castigi ca si iubita, dar poate ca veti ramane prieteni, dupa ce ii vei spune ca ai sentimente pentru ea. bafta
Din moment ce te-a sunat inseamna ca iti duce lipsa si ca ii face placere cand esti in preajma ei. eu zic sa nu o minti incearca sa ii dai de inteles ca nu vrei sa iti fie doar "cea mai buna prietena"(chiar daca ai mai facut asta..incearca si alt fel.tu o cunosti mai bine si cred ca sti cum sa o iei ). dar totusi n-o lua prea tare mai ales daca e genul de fata mai sensibila. inseamna ca s-a atasat mult de tine. daca vei continua sa ii fii "prieten" tu vei suferii in tacere si e posibil ca si ea sa faca la fel(n-ai de unde sa stii ce simte pentru tine ) asa macar incerci, dar si incercarea asta are "consecintele" ei. daca ea te place/iubeste..si va accepta sa iti fie iubita, iar la un moment dat daca o sa vadespartiti.cel mai probabil nu veti mai vorbii.iar daca ea te va "respinge" inseamna ca nu te vede doar ca pe un amic ci ca pe un frate sau. sunt alte motive care o determina sa faca asta... sper ca te-am ajutat
Deci problema e ca si ea tine la tine, te respecta si simte nevoia sa fie cu tine insasi e prea rpobabil ca se gindeste la fel ca tine, ca dupa o perioada te va pierde si va aparea ura intre voi! Eu procedez in asa fel capoi sa nu regret c nu am facut ceia ce trebuia sa fac! Te sfatui sa mergi inainte si sai destainui seintimentele.Ia-o si tu incet! succese