| picasso1913 a întrebat:

Numele meu e Cristi urmeaza sa fac 21 de ani in noiembrie.acum 6 luni am avut un accident grav de masina care mi-a dat viata peste cap inca nici acum nu pot spune ca sunt recuperat complet. In aceste 6 luni am indurat 8 operatii si foarta foarta multa durere, insa alinarea mea am gasit-o in fata care a stat langa mine tot timpul, o fata de care m-am indragostit foarte rau, fata care ma ajutat sa nu ma gandesc in acele momente cat imi e de greu si unde ma aflu de fapt, 3 luni de zile am stat la pat nu am putut sa ma ridic, urmatoarele 2 am folosit un scaun cu rotile si carje, iar de o luna de zile lucrurile au inceput sa fie mai bine.Acum o saptamana iubita mea a decis ca nu mai vrea sa fie cu mine, ne-am iubit foarte mult spunea ca nu o sa ma paraseasca niciodata, spunea ca sunt totul pentru ea, iar acum nu ma mai vrea in viata ei.Eu nu stiu sincer nu stiu ma aflu intr-un punct foarte negru acum parca simt si faza cu accidentu si faptul ca m-a parasit nu stiu, imi vine sa mor, as vrea sa inchid ochii si sa nu ma mai trezesc sa treaca toate, am ajuns sa imi doresc sa fi murit in accidentul ala.As vrea sa pot discuta cu cineva asa sa ma descarc insa n-am cu cine nimeni nu-i in juru meu sa ma inteleaga. Poate pentru voi cei care cititi lucrurile pe care le-am scris par niste tampenii insa va rog sa nu ma judecati, am simtit doar sa spun undeva ce simt. Poate cineva sa-mi dea niste sfaturi? pentru ca in momentul asta simt ca ar fi mai simplu sa imi iau zilele si gata. Va rog... daca puteti ajutati-ma macar cu o vorba buna. Va multumesc

7 răspunsuri:
| Styleno a răspuns:

Imi pare rau, trista poveste.Nu pot sa spun ce a determinat-o sa faca asta.Nu pot sa spun nimic despre relatia voastra.Dar in schimb pot sa-ti zic ca NIMENI si NIMIC nu merita sa te faca sa gandesti asa.Viata merge inainte. Dumnezeu a rezervat putina fericire pentru fiecare persoana in parte.Persoana iubita va veni cand te astepti mai putin si o sa vezi ca o sa te sprijine.Crezi in Dumnezeu? Nu face prostii, o sa vina si timpul asta.o sa vezi:*succes pe viitor.

| smile a răspuns:

Buna!
Uite id meu daca vrei sa vorbim: danyela_dream

| vάĝàвøήτ a răspuns:

Las`o pe fosta iubita nu te mai gandi la ea, gandeste`te ca o sa te recuperezii si o sa-ti gasesti pe altcineva : ) daca vrei sa te descarci o poti face cu mine sunt alaturi.

| alexutza1183 a răspuns:

Imi pare rau pentru accidentul suferi de tine si sper sa te refaci complet...Pt o fata nu merita sa iti iei viata (care,dupa parerea mea este un dar),iar daca ea nu mai vrea sa fie cu tine inseamna ca are motivele ei, stiu ca iti este greu deoarece o iubesti, dar poate nu e ea cea potrivita si in scurt timp vei gasi pe altcineva mult mai bun... Poate pentru tine exista alte planuri care nu o includ pe ea si vei vedea ca totul va fi bine.Nu te mai gandi la moarte, mai bine bucura-te ca ti s-a dat o a 2-a sansa sa traiesti si gandeste-te ca multi nu o primesc
Sper ca macar putin ti-am ridicat moralul si iti doresc multa sanatate si succes!

| RedBullV a răspuns:

Ma Cristi! 3 saptamini in urma eu am trecut printr-un accident cumplit de masina, a intrat o basculanta in noi ( ambele masini au fost facute praf, eu m-am lovit puternic in volan dar am scapat ca prin minune ), din cauza socului nu am putut dormi 2 nopti la rind, si acum vad acel moment in mintea mea.
Eu am inteles ca mi-s-a dat inca o sansa in viata de la Domnul si trebuie de nu dat cu piciorul la asta. Ai 21 frate si mai bine du-te la Biserica si pune o luminare si spune merci ca mai esti pe fața pamintului si nu te mai gandi la dinsa ca nu merita sa ai pe cineva linga tine care nu vrea sa iti mai fie alaturi. Cristi nu se incepe nimic in viata si nimic nu se termina cu dinsa. Trebuie sa vin la tine sa iti dau o palma peste față sa te trezesti si sa aterizezi cu picioarele pe pamint ca esti barbat la urma urmei, dar tu vrei din cauza la o fată sa inchizi ochii si sa nu te mai trezesti sau ca sa fi murit in acel accident. Eu nu pot sa inteleg ce a facut ea cu tine in tot acest timp daca te-a adus pe tine intr-o asa o stare ca tu nu mai vrei sa traiesti. Fii tare frate si sa stii ca daca Dumnezeu a avut grija de tine ca tu sa ramii in viata, sa stii ca a avut grija și sa te scape de dinsa ca ea nu era perechea ta si voi impreuna nu ajungeati la nimic ( parerea mea ).

| tabittha a răspuns:

Ai gasit o solutie buna sa ne scrii noua, pe TPU, pentru ca suntem foarte multi aici in special sa ii ajutam pe cei care simt ca nu mai au pe nimeni. Intr-adevar este o poveste foarte trista cea pe care ai povestit-o, insa nu am inteles un lucru din toata aceasta poveste: care a fost motivul ce a determinat-o pe fata sa puna capat relatiei? Si oricare ar fi motivul trebuie sa te gandesti bine ca totusi cineva a lasat ca tu sa traiesti, deci ai un scop in aceasta viata, nu te-a facut sa treci prin toate durerile doar ca tu in cele din urma sa alegi sfarsitul. E greu sa treci printr-o despartire daca esti complet sanatos, d-apoi asa! Nici nu stiu ce sa-ti spun mai mult, caci orice ti-as scrie aici nu cred ca conteaza asa de mult pentru tine. Important este ca poti sa te plangi si noi sa te compatimim, spunandu-ti ca-ti suntem alaturi in aceste momente grele si poate cu timpul te vei vindeca complet si-ti vei relua activitatile si totodata o sa cunosti si alte persoane. Multa sanatate si multa putere in continuare!

| MyFirstLove a răspuns:

Imi pare rau si sper sa te refaci cat mai repede happy. Despre prietena ta ce sa spun. Sti cum ii -Dragoste cu forta nu se poate- numai ea stie ce ganduri are. Sper ca nu ai de gand sa faci ceva prosti si sa te mai vad pe la ProTv, iti doresc tot binele din lume! happy