| Bogdan008 a întrebat:

Salut, numele meu este Bogdan, am 16 ani, acum 2 ani tatăl meu a murit, iar eu am rămas doar cu mama, nu-i asta problema este doar o introducere. Aproape toate persoanele din jurul meu și cu cele care interacționez zilnic vizual, fizic și așa mai departe îmi spun că: "Am foarte multă prezență de spirit, felul meu de e a fi cere respect și inspiră frică, sunt sarcastic, impulsiv sau foarte nervos când sunt provocat, viclean, răzbunător, agresiv, încăpățânat și exagerat de gelos, dur, sanchiu..." Da, și? Am regulile mele după care mă ghidez și pe care le respect, nu-mi place să fac compromisuri, nu accept să fiu subjugat, jignit sau luat la mișto, în cele mai bune cazuri cei care intră în contradictoriu cu mine se aleg cu mâinile rupte(nu exagerez și sunt mândru de asta). Nu am atitudinea bleagă din ziua de astăzi, nu-mi place să primesc ordine, să fiu condus de cineva, îmi place să fiu liber, îmi place să mă răzbun pentru a nu rămâne dator cuiva, unii mă fac coleric, alții fug de mine spunând pur și simplu că le este frică. Asta-s eu bun, rău, iubiți-mă sau urâți-mă. Încă ceva foarte important, țiganii mă dezgustă groaznic de exacerbat, sunt chiar rasit. Ai citit bine, sunt rasist și nu mi-e teamă să o spun în gura mare. Jur că voi scăpa România de țigani, într-o bună zi.
Acum întrebare pentru voi este, credeți că trebuie să mă schimb? Credeți că trebuie să fiu bleg, bun, darnic, să îmi ajut semenii, să îmi plec capul?

Răspuns Câştigător
| OanaMada a răspuns:

In mare parte trebuie sa fi atent sa nu alungi persoanele de langa tine, persoanele dragi tie.Trebuie sa inveti sa te controlezi, nu trebuie sa fi asa violent, intr-o buna zi ce o sa faci? O sa te trezesti singur, nu o sa mai ai pe nimeni doar din cauza comportamentului tau. In legatura cu rromi, nu ii agreezi? foarte bine, nici eu. Dar totusi ce poti sa le faci sa ii omori rand pe rand?laughing Nu, nu e chiar asa schimbati mentalitatea, fi tu insuti sar nu lasa nervii si violenta sa puna stapanire pe tine. Impuneti punctul de vedere, nu te lasa calcat in piciorare, da nu apela la violenta. Sunt si alte modalitati de a impune respect.Bafta!

| Bogdan008 explică (pentru OanaMada):

Lagărele de concentrare au fost bune și încă sunt pentru așa ceva, e doar nevoie de o putere politică, socială, juridică și de un guvern care este dispus să riște.

18 răspunsuri:
| Own3r a răspuns:

Off..saracu' cred ca esti de temut...
Ce as scapa eu de tine.De cand esti asa dur? de cand o murit tactu?
Ti-ai facut cont pe TPU sa ne intrebi ce?
Fata in fata,mori de frica...
Du-te impusca-te.
Daca as fi presedinte, te-as pune sa mananci sapun, sa-l vomiti, si sa-l scapi...Ce urmeaza, numa tactu stie!

P.S: Scuze pentru ceilalti membrii TPU pentru limbajul din acest raspuns.happy

| Bogdan008 explică (pentru Own3r):

Aici vorbește cocalarul din ține, după halul în care te-ai exprimat nu pot decât să-mi bat joc de tine, dar stai mă-ta și-a bătut deja joc de tine născându-te. Ești oligofren, când vezi oameni diferiți devi confuz, încerci să te remanarci făcând nimic, singurul lucru prin care te-ai remarcat tu în post-ul ăsta este prostia pură pe care o ai din plin. Valea idiotule.

| Own3r a răspuns (pentru Bogdan008):

Inteleg ce e cu tine...Esti cam frustrat...
Oricum ti-am reportat mesajul.

Avand respect fata de acest site, nu o sa mai comentez posircile tale

Tu îmi spui mie că sunt frustrat? Da, sunt frustrat când întâlnesc proști ca tine chiar și virtual. Și crezi că-mi păsa de report-ul tău? Vorbește-ți în cap și uită.

Prost esti tu mai asta.
Ia hai gata.

Orice ai spune pentru mine tot idiot rămâi. O să încerc să închid discuția.

Idem.

| Rape a răspuns:

Nu cred ca trebuie sa asculti ce spu altii despre tine. fii cum vrei tu sa fii. sa ai o personalitate a ta

| Bogdan008 explică (pentru Rape):

Am o vorba pentru asta: Toți te vorbesc pe la spate? Felicitări ești în fața lor. Nici măcar nu suport ca cineva să mă privească fix în ochi, pentru mine ăsta înseamnă un comportament sfidător.

| Rape a răspuns (pentru Bogdan008):

Nici eu nu suport dar m-am obisnuit sa fiu barfita.

| DemonvsAngel a răspuns:

Nu! La mine sunt aia de gasca care daca se enerveaza in 5 minute te face rahat in cartier! Si eu sunt razbunatoare si vicleana si stiu sa imi joc cartile. Nimeni nu imi zice ce sa fac sau ce sa spun! La mine sunt cunoscuta ca Ingeras daca imi esti amic daca nu sunt Drac si pot sa s-ar la bataie. Sunt fata, dar baietii ma vad ca pe un baiat! Nu mi-e rusine sa ma iau la harta! Dar e naspa dupa ca na srii cum e face ala actorie ca i-am spart buza, ca i-am lipit fata de cocalar de zid sau ca i-am pus pe baieti sa il arunce in tomberonul de sticle(asta s-a intamplat ca s-a luat de mine unul ). La mine e greu! Mai naspa ca trebuie sa fiu draguta cand e fratele meu mai mic in cartier. S-a luat unul la noi de fratele meu si eu mai frumos i-am dat cadouri din plin ca m-a enervat si baietii si fetele au trebuit sa ne desparta pe amandoi.Fii tu insati si nu te schimba pentru niste prostii! Eu sunt Alex(Alexandra) Daca ai chef sa vb uite id-ul meu Alexvsgaby

| Ancaaa23456 a răspuns:

Nu trebuie sa te schimbi intr-o masura mare. Dar, nu e bine nici sa fi prea rau, impulsiv, impozant sau razbunator. In felul asta i-ai putea alunga pe unii oameni de langa tine. Trebuie doar sa invei sa intelegi si punctele de vedere ale celorlalti inaine sa dai cu pumnul, apoi sa te gandesti daca respectivii au avut dreptate. Trebuie sa inveti sa iti contrlezi putin impulsurile sau risti sa pierzi persoane la care tii din cauza atitudinii.

| Bogdan008 explică (pentru Ancaaa23456):

Vreau să îndepărtez persoanele negative, nu pe cele pozitive care îmi ocupă timp din viața mea.

| Ancaaa23456 a răspuns (pentru Bogdan008):

Mda, poate tu asta vrei, dar s-ar putea ca din greseala sa le indepartezi si pe cele pe care chiar vrei sa le pastrezi aproape. Si, da, ai dreptate cand spui ca atunci cand te obisnuiesti sa ierti lumea obisnuieste sa te raneasca, dar asta nu inseamna sa nu ierti deloc. Poate ca personalitatea ta de acum a fost afectata intr-o anumita masura si de decesul tatalui tau, dar trebuie sa inveti sa accepti unele glume si sa incepi a-ti pasa putin si de ce zic ceilalti. Dar poate ca felul in care esti tu acum te reprezinta mai bine. Oricum, stii cum se spune: "people who are heartless once cared too much".

| SexyBlue a răspuns:

Aa si am uitat sa omit. poate ca si moartea tatalui tau te-a facut asa... nu stiu zic si eu. sau erai asa dinainte? apropo imi pare rauwinking

| Bogdan008 explică (pentru SexyBlue):

Când te obișnuiești să ierți, lumea se obișnuiește să te rănească. Nu am fost așa dintotdeauna, am avut anumite momente când îmi pierdusem încrederea în mine, dar mi-am revenit în forță și mi-am propus să încep o nouă etapă. Nu trebuie să-ți pâră rău pentru asta.

| SexyBlue a răspuns:

Sall bogdan. am citit ce ai scris. ideea e ca nu e rau deloc ca esti asa. dar intr-o oarecare mica masura este. ma refer ca e bine ca nu te lasi calcat in picioare. dar accepta si tu sa rada uneori prietenii de tine. adica cum sa explic nu sa rada. ma refer sa mai faca glumite pe seama ta big grin ca doar nu fac doar pe a ta. stii la ce ma refer. fii si tu mai prietenos cu ei nu ii lua la bataie daca iti zic ceva in gluma laughing. e bine ca nu esti bleg. dar incearca sa te schimbi cu glumele si ce ti-am spus eu daca vrei desigurwinking

Întrebări similare