| BornToBeBored a întrebat:

Salut. numele meu esti A... şi am nevoie de ajutorul vostru. bineînţeles dacă şi vreţi să mă ajutaţi.
Treaba e asta. am 13 ani. fac 14 pe 23 iunie (adică luna asta mai exact peste 1-2 săptămâni). şi am 85 kg. şi din câte ştiu 1, 73-75 mai mult nu cred. Vreau să îmi daţi şi mie un sfat cum pot slăbii FOARTE REPEDE dar fără pastile sau ceaiuri(din'ălea care le dă la teleshoping sau pe internet) ceaiuri naturale da adică d'ăstea de la ţară ştiţi voi. Vă rog ajutaţi-mă şi pe mine pentru că unii sunt foarte nesimţiţi şi râd de felul cum arăt. happy Vă mulţumesc!
P.S.:

Răspuns Câştigător
| ByBy1 a răspuns:

Buna, e o problema mai sensibila faz cu greutate. dar te ajut eu, uite ce trebuie sa faci : sa nu mananci paine (decat de grau daca vr ) Dimineata sa bei ceai, de tei, sunatoare etc, la pranz fara paine si cioarba de legume sau alt ceva fara carne, intre mese daca vrei un mar sau un fruct, seara poti manca peste fript fara paine cioarba sau un ceai... Funda?

6 răspunsuri:
| amdr001 a răspuns:

Pai, iti dai seama ca nu poti inca sa ajungi la greutatea normala pentru varsta si inaltimea ta, dar uite cateva chestii macar sa mai slabesti cate 5 kg... nu manca paine DELOC! adica daca iti faci un sandwich, in loc de paine poti pune cascaval, stiu pare ciudat dar orice conteaza un plus acolo, apoi, fa alergare zilnica dimineata si seara jumatate de ora, adica dimineata jumate de ora, seara jumatate... abdomene, daca poti bineinteles, sau poti sa te duci la inot, la o sala de fittness, deci orice miscare conteaza, nu uita! si mananca cate un mar pe zi! succes, distractie placuta de ziua ta si la multi ani pentru atuncea!

| BornToBeBored explică (pentru amdr001):

La înot o să mă duc din iulie oricum. iar mere mănânc pe zi mai ales verzi pentru că îmi plac foarte mult. Mulţumesc pentru sfat!

| amdr001 a răspuns (pentru BornToBeBored):

Nu ai pentru ce! din toate sfaturile pe care ti le-am dat noi, trebuie macar 70% sa le faciwinking

| Basti a răspuns:

Poi daca crezi ca rezisti poti alerga cam un Km pe zi cu folie alimentara inconjurul burtii.Sa nu mananci dupa 7 trebuie sa mananci cam cu 3 ore inainte de a te culca, lasa sucurile, mananca paine neagra si ai putea face in plus niste exercitii fizice ex:abdomene, genoflexiuni etc. Iti dau un sfathappy fara munca nu ai sa reusesti

| BornToBeBored explică:

O să mai aştept câteva răspunsuri.Mersi tuturor :*.

| BornToBeBored explică:

Nu cred că ar fi corect să dau fundă decât unuia. pentru că sinceră să fiu TOŢI m-aţi ajutat. nu ştiu ce să fac big grin.