Pentru mine, cel puţin, are o pondere foarte mare, peste 95%. Nu e bine ca tipul să fie ursuz şi posac tot timpul.O mică glumiţă poate să detensioneze o mulţime de momente încordate.Deci,da,dacă aş face un top, sunt sigură că amuzamentul ar intra printre primele 3 calităţi.
60%
desigur, nu as vrea un iubit care sa imi spuna bancuri non-stop si sa rada pe tot parcursul intalnirii; cred ca daca ar fi asa, as incepe sa ma gandesc -serios- daca nu cumva relatia noastra nu e decat o -gluma-:-P
Buna. Eu nu imi aleg prieten in functie de criteriul mentionat de tine si conteaza acest aspect dar intr-un procent mediu.Cand ajungi la o varsta iti doresti langa tine un baiat mai cu capu pe umeri si serios, nimeni nu spune ca nu trebuie sa aiba reactie la un banc, o gluma dar prefer baiatul cu adevarat serios nu care sa poarte masca seriozitatii.Un baiat care te iubeste te poate face fericita chiar foarte fara sa faca din lucruri comune haz.Sa fi fericit nu tine doar de expresia fetei tale ca, vezi tu, nu dormi cu dintii la vedere.Nu mi-ar placea sa am langa mine un clovn cu nas rosu ci un baiat natural, cu un zambet adevarat, care sa glumeasca intr-un mod natural si nu sa fie un exagerat.
9O %. Depinde, eu imi aleg " tintele " dupa de simtul umorului. Dar nici sa faca o glumaa din tot ce zice. Sa stie baiatul sa zica intr-un moment potrivit o gluma buna. Oricarei fete ii place o gluma buna spusa intr-un moment potrivit!
100%,daca iubitul nu te face sa razi si e sumbru, la dracu...eu ador sa rad si daca cineva nu ma face fericita si cu zambetul pe buze nu e potrivit pentru mine.