Pai asteapta`te sa-ti vina si pregateste-te... in legatura cu lichidul ala eu iti spun sa folosesti tampoanele alea subtiti de la secret sunt fff bune
Trebuie sa-ti vina menstruatia de la asta e lichidu ala, sint fete pe care le doare spatele inainte cu vreo 4-5 zile cind trebuie sa vina menstruatzia.mult succes si nu iti fa griji la mine a venit tot la 12.:*
Buna! Nu trebuie sa te sperii in legatura cu transformarile tale asa am fost si eu si m-a ajut o prietena mai mare sa trec peste momentele astea cu bine.To ce trebuie sa faci este sa folosesti absorbantele Discreet dar tot trebuie sa te speli si sa te schimbi de cate ori este nevoie.Si ar mai trebui sa vorbesti cu mama ta despre tot ce ti se intampla ea este intotdeauna alaturi de tine orice ti s-ar intampla.Nu uita ca trebuie sa fiti cele mai bune prietene! Ai grija de tine:*>
Si eu am aceeasi problema de cati'va ani.decta ca mi-a venit cu ciclu dar tot continua.cand sunt pe stop nu curge chestia aia dezgustatoare dar dupa ce se termincepe iar.incearca sa folosesti tampoane zilnice sau vata
Bunăă!
Nu e nici o problemă.:] Ce e? Nici eu nu ştiu sigur pentru ca unii spun că e de la pubertate, iar alţii că este lichidul care păstrează vaginul umed. De fapt te laţeşti in şolduri. Este normal să se întample deoarece organismul fetelor se pregateşte pentru a putea ţine o sarcină şi pentru a naşte. Fetele se lăţesc in şolduri, iar baieţii în umerii.
Posibil. Când problemele se apropie începe să.ţi curgă din ce în ce mai mult.:*
Buna! Trebuie sa-ti vina cliclul si este normal sa-ti curga lichidul acela alb...nu ai cum sa-l opresti dar poti folosii tampoane Descreet pentru a nu te murdarii...lichidul acela va veni pana la 50-55 ani la menopauza
anonim_4396 întreabă: