| Jokers666 a întrebat:

Salut.O intrebare pentru un prieten asa mai despre Facebook deci am un prieten care a vorbit cu o fata asa pe net pe mesenger deci ok tot și la un momentan dat prietenul meu i-a cerut o favoare la fata aia dar el nu a știut ca fata e de fapt cont fals și deci despre favoare i-a zis asa:Iti dau 150 de euro dacă ne întâlnim și facem prostii.etc nu detaliez și na fata cont fals a acceptat și i-a cerut sa ii dea cei 150 euro prima data și după se deplasează ea la el și sa întâlnesc și după aia ce i-a dat prietenul meu cei 150 euro contul ala la blocat pe mesenger și deci poate sa facă ceva prietenul meu în acest caz. PS:nu mai da de contul ala fals și a șters poze și și a schimbat numele!

14 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Asa fac unii(unele) bani, pe cârca fraierilor.
Nu va mai putea recupera banii sub nici o formă.

| gabicoo a răspuns:

Da: "Lucru manual"! laughing

| gabicoo a răspuns (pentru gabicoo):

Tu! Că prietenul tău este unul imaginar.

| Jokers666 explică (pentru gabicoo):

E cel mai bun prieten al meu ce sa ii fac dacă picat în țeapă

| Kufu95 a răspuns:

A fost un bot, data viitoare prietenul tău să nu mai credă în tot ce ce vede.

| Jokers666 explică (pentru Kufu95):

Și pana la urma poate face ceva?

| Kufu95 a răspuns (pentru Jokers666):

Să îi considere pierduți că nu are nici o informație legată de cine stăpânește contul, de fapt.

Și politia nu poate nimic?

| Kufu95 a răspuns (pentru Jokers666):

Nu, dacă am spus că nu se poate găsi nicio informație legată de cine are contul, ce înseamnă?

Aaa am înțeles

| eliancodrut a răspuns:

Dar cum i-a dat banii: in mana, in cont, prin posta etc? Daca are dovada ca i-a dat banii poate face plangere la politie, pentru ca este un excroc caruia sunt sigur ca i-au cazut si alte victime.

| 1onur a răspuns:

Bă omule... cum mă... offff Doamme Dumnezeule ferește!

| 1onur a răspuns:

Mă ia durerea de tâmplă. cum sa faci așa ceva... sănt oamenii care muncesc jumătate de luna pentru banii ăia în România și voi dați banii pe așa ceva... ce nervi am...

Mă bag la somn cu faza asta miați dat durere mari de tâmplă...

| Jokers666 explică (pentru 1onur):

Și na daca a facut prostia poate face ceva sa recupereze bani cumva?