Zinerut-ul este cea mai buna solutie in lupta cu acnea (se gaseste la farmacii, costa in jur de 30 RON)! Este un tratament aproape miraculos! Mai multe despre el poti sa afli, dand o cautare pe google. Incearca-l si tu! Bafta!
Buna.Pai stiu eu o solutie naturala, desi e cam scarboasa. Dimineata, cand nu esti pe stop, te dai cu prima urina si o sa vezi efectele.Eu nu mai am atat de multa acnee, datorita ei.Si seara te poti da si cu zynerit, de la medicul dermatolog.
Am folosit si eu un timp zynerit dar dupa un timp nu prea mi-a folosit. Acuma folosesc Nivea clean deeper(nu fac reclama) si crema control shine. Mai este bun si uleiul de masline aplicat pe fata dar si zeama de lamaie. Am mai auzit ca este bun si cartoful crud taiat in feliute aplicat pe fata, dar de asta nu sunt prea sunt sigura.
Eu intram deseori pe clopotel.ro si acolo era un forum tot din categoria dragoste si sex. Obisnuiam sa raspund la intrebari (bineinteles la cele care eram sigura de raspuns) si am vazut o intrebare adresata medicului care suna tot cam asa. Cum scap de cosuri? Raspunsul medicului a fost sa se spele de 3 ori pe zi cu apa calda pe fata si va vedea diferenta. Pentru ca, daca esti la varsta de 14-15 ani e ceva normal din cauza pubertatii si nu cred ca este bine sa incepi de acum sa folosesti creme si mai stiu eu ce tratamente.Bafta