| BeatriceNagy a întrebat:

O sa fiu directa. Am nevoie de ajutor. Acum ceva timp am adoptat o pisica de pe strada. Aceasta are in jur de 3-4 luni si nu stiu ce sa fac. Este slaba si nu mananca aproape nimic. Am incercat cu toate felurile de mancare. I-am facut mancarea sa fie ca si supa pentru ca am crezut ca o dor dintii din moment ce e mica. Nu conteaza. Problema e ca nu stiu ce sa fac. Am nevoie de ajutor. Va rog. Ce ar trebui sa fac?

Răspuns Câştigător
| anitta92 a răspuns:

Eu cred ca are vermisori de nu mananca cel mai bine e sa o duci la veterinar si ii trebuie si cv vaccinuri succes :*

3 răspunsuri:
| Radu284 a răspuns:

Du-o la veterinar.

| RedheadOnTheRun a răspuns:

Are ea o problema de sanatate daca nu mananca nimic sad strange ceva banuti si du-o la veterinar. Mai exista unii veterinari (cel putin in orasul meu) care ofera o consultatie si sfaturi gratuite daca le spui ca ai luat-o de pe strada happy. Fii amabila si explica-i domnului sau doamnei doctor ca ai gasit-o pe strada, iti doresti sa o pastrezi dar nu mananca nimic si esti ingrijorata. Nu cred ca o sa-ti ia bani pe asta happy

| BeatriceNagy explică (pentru anitta92):

Mersi. Si eu cred asta si de aceea i-am dat ceva medicamente speciale pentru viermisori. Sper sa se faca mai bine.