| Anonim0310 a întrebat:

O sa trec la subiect: am 17 ani si de ceva timp am observat ca de cativa ani m-am schimbat drastic, obișnuiam sa fiu o persoana foarte sociabila glumeata, imi placea intotdeauna sa ies cu prietenii si sa cunosc persoane noi dar acum am devenit foarte antisocial, ma cam demoralizez singur, imi este foarte greu sa vorbesc cu persoana pe care nu le cunosc iar cand sunt cu mai multe persoane intr-un grup adesea pur si simplu raman tacut incerc sa nu ma mai fac remarcat

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Iesi afara, intalneste-ti prietenii, petrece timp cu ei, bucura-te de soare fiindca ai nevoie de vitamina D (care nu se produce si fixeaza daca nu-i soare), fiind direct responsabila de starea de apatie, anxietate si depresie.

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Probabil petreci enorm de mult timp pe computer si de aici s-a declansat depresia si anxietatea.
Daca iti limitezi statul pe elecronice la maxim 1 ora pe zi, iti gasesti timp si de viata reala si de prieteni si de iesit din starea asta, in care te afunzi.

| Anonim0310 explică (pentru Violleta2022):

Wow asta a fost incredibil de la fix ....chiar stau cam mult pe computer happy

| Violleta2022 a răspuns (pentru Anonim0310):

Iesi afara, intalneste-ti prietenii, petrece timp cu ei, bucura-te de soare fiindca ai nevoie de vitamina D (care nu se produce si fixeaza daca nu-i soare), fiind direct responsabila de starea de apatie, anxietate si depresie.

| CosminCD a răspuns:

Limitarea sociala si pandemia.

| Anonim0310 explică (pentru CosminCD):

Sunt destul de sigur ca nu pandemia este de vina, schimbarea a apărut demult, iar culmea in timpul carantinei obisnuiam sa ies cu prietenii in fiecare seara.