anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

O sa va pun o intrebare foarte ciudata. sper ca macar o persoana sa poata sa isi dea cu parerea si sa arunce cateva minute din timpul ei. Tinand cont de intrebarile mele.de raspunsurile care le-am dat pana in momentul de fata.CINE SUNT EU? CUM SUNT EU? Imi poate spune cineva? Eu nu mai stiu...

Răspuns Câştigător
| frumusik96 a răspuns:

Esti o persoana cu calitati si defecte nu te cunosc dar si eu sunt asa si sunt zile din viata mea in care ma intreb ce sunt eu, de ce sunt asa cum sunt, de ce nu pot face nimic dar aceste momente nu ma vor urmari toata viata, le voi depasi pentru ca sunt o persoana puternica. Asa ar trebui sa faci si tu. Ai incredere in tine pentru ca daca tu nu ai nu te poti astepta de la ceilalti sa aiba. Bafta in continuare si sper din inima sa treci peste aceste momente

8 răspunsuri:
| D3d3_1182 a răspuns:

Tu esti o persoana la fel ca noi, noua ne-a zis la scoala ca intai sa incercam sa ne cunoastem pe noi ca pe ceilalti ii cunoastem mai bine. deci tu nu ai cum sa iti explici cine este sau cum esti. ceilalti trebuie sa isi dea cu parerea... daca vrei sa te cunosti pe tine incearca sa te gandesti la fiecare lucru pe care il faci big grin! Sper ca te-am ajutat! fundita? puppy dog eyes

| WyvernSky a răspuns:

Bună.
Ești o persoană.O persoană oarecare. După cum văd eu, ești confuză.
Sper să iți revii la normal.
Baftă.

| Holyman a răspuns:

Te-ai tignit ce intrebare iobaga! Poi nu stii cine esti mai Bou-Vagon?

| blablablablabla a răspuns:

Depinde la ce te referi id meu e adianda2008 baga-ma si zi-mi printr-un mesaj ca esti de pe TPU ca altfel dau ignor...Si atunci o sa-ti zic.Ok?winking

| fantomitzu a răspuns:

LionHeart99 iti apreciez sinceritatea dar totusi daca ai fi in locul meu crede-ma ca ti-ai fi intors singur insulta.Rog ca de acum inainte persoanele de genu sa se abtina de la comentarii. Apreciez

| pixbitza a răspuns:

Ceea ce faci te defineste. asa ca, gandeste-te bine la toate actiunile tale. reflecteaza, vorbeste cu tine insuti. daca esti sincer o sa gasesti niste raspunsuri. trebuie sa iti dai seama ce te face fericit, ce te supara, ce lucruri poti ierta, cum reactionezi in anumite situatii. nu incerca sa iesi in evidenta fara sa te cunosti bine. incearca sa ai preocupari care sa iti ocupe timpul intr-un mod placut, care te fac sa fii o persoana interesanta, educata. CINE ESTI TU? afla ce te defineste! Trebuie sa treci prin multe experiente de-a lungul vietii ca sa afli exact, nu te descuraja ceea ce nu te omoara te intareste. si toti ne-am pus intrebarile astea la un moment dat.
te intrebi asta in adolescenta, in studentie, cand implinesti 30 de ani. ai putea-o numi un fel de evaluare. Stabileste-ti obiectivele si fii increzator in propria persoana!
Nu-ti fie teama de lucrurile negative/defectele pe care le-ai putea descoperi la tine; cu cat cat le constientizezi mai devreme cu atat mai bine le indrepta/imbunatati.
Daca vrei, poti! Succes.

| Alessandro a răspuns:

Bună.
E una dintre cele mai grele întrebări pe care le-am văzut pe site-ul ăsta.
E ușor să spui cine ești, dar e foarte greu să spui cum ești! Mama îmi spune mereu că niciodată nu ne vom putea cunoaște pe noi înșine.
La această întrebare nu există un răspuns!
Azi spun că nu fac aia, și că nu o voi face niciodată, și maine o fac! Mă mai cunosc?
Sunt sute de exemple, n-are rost să înșir prea multe.
Un lucru e clar : Oricât de mult am trăi, tot nu ne-am putea cunoaște!
Pa-pa.

| MissyCreaw a răspuns:

Esti un om la fel ca toti ceilalti. Nu stiu... poate esti diferit.Fiecare are cateva defecte...