In general cardurile au limita de cati bani poti sa scoti de la bancomat deci banuiesc ca suma nu e uriasa. Incearca sa te intelegi cu el, plangerea la politie, proces, etc o sa rezulte in pierdere de timp si nervi care sunt mai important decat prejudicial financiar.
Dovada e simplu de obtinut. Daca nu ai internet banking sa poti verifica singur operatiunile, suna la banca si iti vor spune exact unde și ce sume s-au folosit.
Stiu exact unde si ce sume s au folosit dar ma gandesc daca merita sa-mi fac de cap cu poliția si restul, cand as incerca si prin i înțelegere
La asta numai tu singur poti raspunde.
Nu ai putea să faci nimic.
Să consideri că ai învățat o lecție și acela a fost prețul.
Cunosc un avocat care mi-a spus ca pot sa l acuz de 2 infractiuni: folosirea pe ne drept a unui card bancar si abuz de incredere dar intrebarea mea era dacă merita sa l cred de data asta
Nu merită să-l crezi. Dar dacă îl dai în judecată, trebuie să probezi în fața judecătorului ceea ce susții.
Avocatul vrea sa-ti ia ceva banuti. Daca nu ai dovezi nu poti sa acuzi pe nimeni de nimic.
Nu merita sa l crezi. Era beat dar s-a "jucat" cu banii tai ori i-a furat sa i tina pentru el, sa i pună el la banca. Merita dosar penal!
Doar daca ai martori ca i-ai dat cardul sa scoata bani poti sa o recuperezi pe cale judecatoreasca.
Daca nu ai si nu ai cu ce dovedi ca el a scos banii, iar el nu recunoaste, ramai cu paguba.
Emma0313 întreabă:
Beniamin122 întreabă: