Doamne, ce atitudine pe fata aia.
Domnisoarele trebuie in general safie feminile, scumpe, cu o atitudine draguta, nu vulgare, nespalate si porcarii de astea
Crede`ma, nici eu nu inteleg caracterul masculin de f multe ori. Faza e ca stiu ce o face pe ea asa de "populara". Este caracterul ei mia debordant, hotarata, mia comentatoare, foarte tupeista, cred ca baietilor le place ca fata sa preia ea controlul. Fa`ti si tu o atitudine mai tupeista si mai pune`te cu fata aia, sa vezi cum vin baietii aia la tine . La mine asa s-a intamplat =]]]]]]]]
Avand in vedere ca toti baietii o plac ....banuiesc ca descrierea ta nu e corecta!
De fapt imi miroase a gelozie...
E treaba acelor baieti de ce o plac... unii prefera fetele putin mai tupeiste, altii prefera fetele mai timide ..etc
Din ce ai descris-o tu, reiese ca are probleme acasa....de asta se imbraca asa, si de asta are atitudinea asta, incearca sa compenseze ce pateste acasa, cu cei de la scoala
Cine stie de o plac acei baieti? pe mine m-ar lasa rece... dar nici descrierea ta nu cred ca este corecta
Imi e greu sa cred ca o fata asa cum ai descris-o tu..ar avea atata succes
Pai nu sti ca asa se intampa mereu fetele urate tupeiste si proaste ii atrag pe baietii buni toti baieti buni vor fete rele si invers nu o sa vezi un baiat un ca i-a o fata buna mereu contrastele se atrag dar tu nu trebuie sa te panichezi sunt sigura ca tu esti o fata educata si esti mai presus de ea asaca nu ai de ce nu o baga in seama ca pana la urma se vor convinge si baieti de care spui ca o plac ca nu valoreaza nici 2 lei. pa pa
Pai stii anumite persoane vor sa se dea in spectacol si sa iase in evidenta de accea acei baieti o plac am dat peste multe cazuri la fel ca acesta. Pentru ca se baga in seama prea mult... de aceea
Stii. baietii de obicei se uita la forme, la corp sau se uita la cum se comporta fetele fata de ei. Si eu am prietene care nu ma atrag de loc, insa ma inteleg foarte bine cu ele, deoarece stiu sa se comporte cu baietii.
Le e frica sa nu ii bata si pe ei, si asa cresc poate in ochii unor fete daca sunt mai atenti cu cele ca ea.
Am fost 2 ani CMBP cu ea, am vrut sa o ajut, dar ea s-a purtat așa si cu mine.
Cred ca o plac din cauza comportamentului ei pentru ca baietiilor le plac fetele mai baietoase..pentru ca ii inteleg pe ei.
Aia mai rai, uneori se iau si ei de astia mai slabi, si ea se integreaza si intra putin cate putin in gasca lor,... oricum la asa persoane nu trebuie sa le dai atentie si sa ti vezi de treaba ta, sa nu ti pese