"Puterea o primesti fiind iubit profund de cineva, CURAJUL, insa, il primesti in timp ce iubesti profund pe cineva." - Lao Tzu
Nu te lasa influentat de parerile celor din jur. Asculta-le sfaturile, intreaba-i de motivele lor, respecta-le ingrijorarile, dar NICIODATA sa nu lasi parerea altora despre tine sau despre persoana de care iti place sa te influenteze intr-un fel sau altul.
Nu ne-ai dat prea multe detalii, pe care le consider importante sa inteleg mai bine situatia si sa te pot ajuta, si citind urmatoarele: "(aici nu vreau sa intru in detalii)" & "De ce umbli cu aia ca nu stiu ce bla, bla, bla"; mi-am dat seama ca ceva ascunzi, dar este in regula daca ma asculti si ii intrebi de motivele lor, sau ca nu ii bagi in seama. Si aici este problema, deoarece ei iti pot oferi solutii.
De exemplu, daca parintii sunt ingrijorati ca tu esti nu stiu cum, cu timpul le poti dovedi contrariul etc. Toate astea in situatia in care chiar tii la persoana respectiva.
Iar la partea cu sinuciderea... se numeste santaj emotional. Ai grija!
Sper ca te-am putut ajuta!
O zi buna!
Mr WZJ
__________________________________________________________________ Pe mine ma gasesti pe YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCEXCL4y9MfbEFDpMHwe3HNA