| DanRosu a întrebat:

Pana la ce ora are voie un minor sa stea afara noaptea?

Răspuns Câştigător
| Mihail2020 a răspuns:

Aia nu exista legea aia.(Creca au invetat ei una sa te faca sa intri in casa).
Aceea lege 61 din 91 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala,(Ce treaba are acesta lege cu minori)?
Numai ca legea 61 nu stiu ce an este dar daca nu faci aceste lucruri nu are politia dreptu sa te ea sau sa iti faca ceva pana faci 18 nu te eau in primul rand esti in grija parintilor.

Tulburarea linistii locatarilor intre orele 22:00 0—8:00 si 13:00— 14:00 de catre orice persoana prin producerea de zgomote, larma sau prin folosirea oricarui aparat, obiect ori instrument muzical la intensitate mare in localurile sau in sediile persoanelor juridice, in locuintele persoanelor fizice sau in oricare alt loc din imobile cu destinatia de locuinte ori situat in imediata vecinatate a acestora.

16 răspunsuri:
| iDangerous a răspuns:

Nu mai suntem pe timpul comunismului. Te întorci acasă când îţi spun părinţii.

| DanRosu explică (pentru iDangerous):

Pe mine ma lasa parintii sa stau pana cand vreau, dar ma fugareste politia acasa pe motiv ca minorii nu au voie sa stea dupa ora 22:00

| iDangerous a răspuns (pentru DanRosu):

Poliţişti plictisiţi. e, e Câţi adolescenţi crezi că stau afară după ora 22:00 afară? O mulţime, îţi zic eu. Încearcă să stai în alt loc în care să nu te vadă. thinking

| Dogariu_Iarina_1997 a răspuns (pentru iDangerous):

Nu exista nici o regula de asta. Ii poti contrazicie. Ii poti ruga sa se uite in legislatie sa vada.

| Mihail2020 a răspuns:

Salut!
Nu mai suntem in vremea comunismului la ora 8 sau 9 copii trebuiau sa fii in casa la ora aia.

Acuma poti sa stai noaptea cat vrei pana dimineata.
Nu exista lege pana la anumita ora ai voie poti sta cat vrei tu pana si dimineata nu te amendeaza nimeni sau sa vina un politist sa iti zica ceva.

| DanRosu explică (pentru Mihail2020):

M-am pus in gura cu ei, le-am zis ca nu ma cheama mama acasa si ma trimit ei si au zis ca sa caut pe net legea 61 din 91 ca sa vad ca minorii nu au voie afara dupa 22:00

| Mihail2020 a răspuns (pentru Mihail2020):

Nu inseamna ca n-ai voie sa stai afara daca esti intr-un cartier sau intre blocuri sa nu faci galagie sau alte chestii ca omameni dorm si incalci linistea drepturilor publice sau ceva de genu asta atata tot.

Deci ce drepturi ale minorului sunt astea (Nu este o lege a Protectia Minorilor sau a Parlamentului) sa interzica la ce ora sa stai afara.
Au zis aia sa te duci in casa ca faci galagie si alte chesti... ca locatarii din aceea zona sa poata dormii linistiti in rest nimic.

Stau linistit pe banca in parc, in blocul meu, depinde...si vin ei la mine si-mi iau datele si ma trimit acasa.Cred ca sunt trecut pe fiecare carnetel al fiecarui politist laughing

| Mihail2020 a răspuns (pentru DanRosu):

Sa te sperie sa intri in casa.
Nu iti face nimic pana nu ai 18 ani si nu patesti nimic ti-a zis unu sincer vino cu mine la politie.
Daca iti ea datele te sperie doar ca sa nu mai treci pe acolo si sa iti fie frica ca la orele alea sa nu mai stai ca faci Galagie sau este un loc public sau privat.
Oricum n-are ce face cu datele tale cateodata iti ea datele a sa castige si ei bani uite am oprit un pusti bla bla bla... asa si scrie totul intr-o arhiva si acolo ramane.
Deci na-i ce sa iti faci griji crezi cand aude stai ca m-a strigat mama sau tata daca trebuia sa ei amenda sau sa te duci la sectie nu intrau la tine in casa si vorbeau cu parinti?
Ca uite domnule sau doamana ce a facut baiatul dumitale... deci n-aic e sa iti faci griji.

Ok.Ms mult

| Mihail2020 a răspuns (pentru DanRosu):

Aia nu exista legea aia.(Creca au invetat ei una sa te faca sa intri in casa).
Aceea lege 61 din 91 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala,(Ce treaba are acesta lege cu minori)?
Numai ca legea 61 nu stiu ce an este dar daca nu faci aceste lucruri nu are politia dreptu sa te ea sau sa iti faca ceva pana faci 18 nu te eau in primul rand esti in grija parintilor.

Tulburarea linistii locatarilor intre orele 22:00 0—8:00 si 13:00— 14:00 de catre orice persoana prin producerea de zgomote, larma sau prin folosirea oricarui aparat, obiect ori instrument muzical la intensitate mare in localurile sau in sediile persoanelor juridice, in locuintele persoanelor fizice sau in oricare alt loc din imobile cu destinatia de locuinte ori situat in imediata vecinatate a acestora.

| Osirius a răspuns:

Pana cand iti spune mami si tati sa intri in casa laughing

| DanRosu explică (pentru Osirius):

Ma refer pana la ce ora spune legea, nu de mama si tata.

| Osirius a răspuns (pentru DanRosu):

Nu exista lege, ca nu mai suntem pe vremea lui Ceausescu. Parintii decid si ar fi bine sa-i asculti. Pana la 17-18 ani oricum nu prea ai ce face dupa ora 8-9 (chiar daca tu crezi altceva).

| deny2013 a răspuns:

Cat ii dau voie parintii.Eu stau afara pana la 21.00 cel tarziu si sunt minora.

| LaviniaT a răspuns:

Pana se intuneca, apoi la nani, glumesc.Pana cand te lasa parintii tai, asculta-i ca nu-ti vor raul, crede-ma.

| Dragos16362 a răspuns:

Daca ai între 14-16 ani poți sta maxim până la 01:00 nopatea