| TheLilDragon a întrebat:

Salut,

Parintii mei se cearta in fiecare noapte, doar strigate aud de la mine din camera, iar tata ii spune mamei ca are noroc cu mine ca altfel ar fi divortat de mult, iar eu mereu stau cu teama sa nu plece unul dintre ei straight face. Ce pot face sa-i impac?

7 răspunsuri:
| Puf a răspuns:

Nu te gandeti ca poate ei se chinuie mai mult impreuna?thinking Poate daca s`ar despartii ar fi si ei mai fericiti iar tu nu ai traii cu traume si tipetele lor. Tu nu ai cum sa il pierzi pe nici unul, ori ce s`ar intampla raman tot parintii tai, ori cum ar fi, impreuna sau despartiti. Stai linistita ca ei isi vor rezolva singuri problema, la urma urmei esti doar un copil si poate nu intelegi multe lucruri care s eintampla intre ei doi. Ai incredere ca ei vor stii sa faca ce e mai bine pentru tine, deci alunga`ti teama. Bafta:-x totul va fi bine:*

| Aly07 a răspuns:

Pustiule incearca sa nu mai pui atat la suflet, asta este parintzii se mai cearta, trebuie sa'i lasi sa'si rezolve singuri problemele, dar asta nu inseamna sa nu mai mergi la scoala sau sa nu mai invetzi ci din potriva, incearca sa fii cat mai silitor si vei vedea ca apele se vor mai linisti.
Bafta si nu uita ca oricat s'ar certa, parintzii tai te iubesc happy.

| cornel a răspuns:

Nu stiu daca poti sa faci ceva.incearca sa le zici la amandoi ca sa nu se mai certehappy

| Ddaaiiaannaa a răspuns:

Buna!

:-ss. E o situatie dificila.

Din punctul meu de vedere, cel mai bine ar fi sa vorbesti cu ei. sa le explici cat de greu iti este cand auzi ca ei se cearta.

Poate o sa`si dea si ei seama ca gresesc... e pacat ca de fiecare data sufera copii straight face

Succes.happy. sper ca de azi inainte sa ai o viata fericita!

>big grin

| Meryem027 a răspuns:

Dragul meu( banuiesc ca esti baiat ) daca parintii tai se cearta, asta e. mai sunt cazuri in care parintii, la un moment dat, nu se mai inteleg.Totul tine de timp si de ei... nu stiu ai putea sa le propui sa mergeti la cinema, sau la un picnic, intr-o plimbare. ca in familie. Poate vor accepta si astfel, se vor mai apropia. In fine, stai linistit!

| kr.mdy a răspuns:

Poti incerca sa -i pui pe amandoi in fata ta si sa-i intrebi ce au de gand cu tine? ca daca se mai cearta mult si bine asa tu o sa te imbolnavesti.Si daca se despart e hotararea lor nu fi suparat.

| MarrySweet a răspuns:

Este problema lor daca vor sa se impace. Daca ei nu mai se inteleg si nu mai pot fi fericiti impreuna e problema lor.Nu te baga intre ei.Chiar daca se despart tot parintii tai vor ramane.Mult succes in continuare pa-pa:*