| tudorsmecherul1 a întrebat:

Salut! Părinții mei vor să mă dea la Liceul Militar! Va rog spuneți-mi cum este viața acolo. Am auzit multe zvonuri și nu știu pe care să le cred. Este militarul o alegere buna pentru viitor? Va rog răspundeti-mi că într-o săptămână trebuie să mă duc să dau proba sportivă și nu știu dacă merita sa o iau în serios

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| just4ubr2015 a răspuns:

Nu iti recomand sa strici viata pentru a fi militar cu 2400 lei salariu mai bine fa un liceu normal o facultate si lucreaza ca inginer sau in it daca iti place sau daca nu pleaca in afara tarii in Romania nu ai ce sa faci

| irina4219 a răspuns:

Buna Tudor, alegerea de a merge la un liceu cum e cel militar trebuie să îți aparțină in totalitate, e mult de munca acolo - te trezești dimineața în jur de ora 5 sa faci sport, iei micul dejun apoi ai 6-7 ore de școală, de liceul militar din Constanta știu că are profesori foarte exigenți, mai departe după ore ai un program foarte încărcat cu doar câteva ore libere când îți poți suna părinții, merge sa îți mai cumperi ceva de mâncare sau ce ai nevoie și să îți faci temele. La telefon nu ai acces până termini orele, trebuie să îl pui într-o cutie înainte să le începi. In pauze oricum nu sta nimeni pe telefon pentru că din ce am auzit de la cineva de acolo programul e atât de exagerat la modul că în pauze dormi cu capul pe bancă... Așa că dacă nu îți dorești cu adevărat asta, părerea mea, nu te băga. Într-adevăr sunt avantaje, salariu mare, iesi la pensie mai devreme, mai departe tu știi ce e cel mai bine pentru tine. Succes!

| Crhis a răspuns:

Te educa destul de bine si te imbarbateaza.

| tudorsmecherul1 explică (pentru Crhis):

Ok dar crezi că este buna aceasta îmbărbătare de la o vârstă de 15 ani?
Eu țin mult la copilăria mea, îmi este Frica fiindcă dacă voi merge acolo, îmi voi pierde toată copilăria. Eu sunt genul omului glumeț, nu tipul de om serios...și oricum as putea merge la academie după ce termin liceul, dacă sunt mai convins.

| Crhis a răspuns (pentru tudorsmecherul1):

Nu iti pierzi nici o copilarie laughing ca nu stai inchis intr-o baza militara te lasa sa iesi pe afara si sa te poti imprietenii cu ceilalti chiar si cu fetele sa vorbesti