Din ce ai scris imi dau seama ca de vina sunt profesorii "de rahat" si "retarzi" si colegii "analfabeti". Niciodata nimeni nu se face vinovat pe sine?
Asuma-ti. Daca nu stii matematica, in mare parte e vina ta pentru ca nu ai studiat singur acasa. La scoala se preda lectia, se fac niste exercitii, datoria ta este sa studiezi si acasa.
Nu mai cautati motive. In viata e nedreptate, intr-adevar. Dar daca inveti si esti serios, nu vei lua note mici doar pentru ca nu faci meditatii cu respectivul profesor.
Asa, și vrei sa spui că merita acel coleg media 8? Ne-a spus vineri sa nu luăm romana, ci istoria. Luni vine la ora de română și i-am spus că nu am luat română pentru ca a spus că nu vine. Și mi-a spus că oricum nu sunt activ la ore, și stau toata ora cu mâna pe sus și îi pune pe ceilalți din spate. I-ar la același coleg nu i-a spus absolut nimic. Si da, nu l-am făcut analfabet de ciudă, chiar nu stie sa pună o cratimă. Ia 4 în teza și îi iese media 8. Nu sunt genul sa dau vina pe alții, dar pur și simplu nu ma suportă
RoOoZ întreabă:
anonim_4396 întreabă: