anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut,
Pe la varsta de 12 ani am avut o perioada de 2 luni(vara) in care mai fumam cate 4-5 tigari in weekend. M-au prins ai mei si n-am mai pus gura. Pe la 13 ani mai fumam ocazional cu niste tovarasi(cateva tigari o data la cateva luni) iar acum(la 14 ani) am fost recent in club si am fumat in jur de 15 tigari in aproximativ 2 ore.
Dupa seara din club a inceput sa ma furnice un pic partea din dreapta spate(plamantul drept cred). O fi din cauza faptului ca am fumat ca prostul in club sau de faptul ca s-au adunat in 2 ani si au aparut niste probleme?
M-am jurat sa nu mai pun gura si sunt o fire mai serioasa. Am facut asta din cauza anturajului, sper sa nu se ajunga la probleme de sanatate.
+Stiti cum as putea sa imi fac plamanii mai ok(nu stiu daca am spus-o cum trebuie). Adica alergat, exercitii de respiratie, etc.
Mersii!

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

De la faptul ca ai fost in club desi esti minor.

Răspuns utilizator avertizat
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Durerea de plămâni este altfel, nu furnicătură. Dar să renunți complet la fumat este o idee bună.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai degrabă mușchiul din partea dreaptă a spatelui ți se furnica, nu plămânul.

| Hehehehehe123 a răspuns:

Buna, dacă te lași de fumat definitiv, plămânii tai se vor "regenera" singuri intr-o perioada de 6 luni, fără sa mai pui gura pe Țigara, ai noroc ca ai fumat o perioada scurta de timp și poți sa te lași încă, nefiind ceva continuu.
Sper ca te am ajutat, seara frumoasa!