| xSequel a întrebat:

Pe voi va afecteaza emotional notele de la scoala? Am dat recent un test la mate si am invatat foarte mult pentru el sa iau nota 9 sau macar 8. Am invatat ca o nebuna pentru test, ba chiar m-am mai intalnit si cu colegii si eram sigura ca o sa stiu si o sa iau in sfarsit un opt...dar am luat un 6... si pur si simplu nu inteleg de ce. De inteles, am inteles lectia, si eram convinsa ca o sa iau nota mare, deci nu stiu care-i treaba. Notele de la scoala conteaza? Profesorii dau pe drept notele? Plus ca am de dat si un examen anul acesta si nu stiu ce sa fac, daca sa bag in seama notele sau nu.

Răspuns Câştigător
| CartoonN a răspuns:

Buna!
Notele din catalog nu reflecta inteligenta elevului.Stii cum sunt profii " hai sa-i mai dau astuia un punct, hai de la asta sa mai scad" :-J Si dupa cum stiu acum la facultate se intra cu admitere fara sa se mai ia in considerare media din liceu.Nu stiu ce clasa esti tu, insa stai calma, da-le-n ma-sa de note! Nu conteaza c-ai luat 6, conteaza ca tu sa stii de 8 si 9.Pe viitor sai fii mai atenta la calcule la notatii etc etc...Bafta incontinuare! big grin

3 răspunsuri:
| oAnonim16 a răspuns:

Am şi eu profesori la fel. dacă ţi-a dat testul şi ai văzut că ai scris ceva bine şi ea ţi-a tăiat, du-te la ea şi roag-o să se mai uite puţin peste lucrarea ta. aşa am făcut şi eu şi mi-a dat un punct în plus + că şi-a cerut scuze laughing succes la examen!

| Maioru a răspuns:

Nu intotdeauna catalogul reflecta munca sau inteligenta unui elev dar din pacate il propulseaza mai departe si de multe ori unii profi sunt influentati de celelalte note la alte materii.Si pe mine ma afectau emotional notele dar nu am avut ce sa fac.Cel mai bine este sa inveti mai departe bine si sa nu te gandesti la note.

| DeliaDelii a răspuns:

Notele conteaza doar ca sa intri la liceu sau facultate in rest profesorii dau note mari celor care au parinti profesori sau alte merserii banoase, notele nu se mai dau dupa cat stii sau cat nu stii, nu iti fa probleme si nu mai fii asa stresata sau suparata.