| Alphahkbg a întrebat:

Salut.
pentru a castiga bani de pe urma youtubului trebuie sa respecti cateva cerinte printre care sa ai 18 anii ei.
multi youtubar romani de exemplu selly,vladmunteanu, gamios castiga bani depeurma videoclipurilor dar sunt inca miniori cum au facut :?

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ce au facut?
Ca nu au primit inca bani, stai cuminte, doar au postat si sunt vizionati, dar inca nu au primit nimic!

| Alphahkbg explică (pentru Violleta2022):

Atunci de unde *** iti permit sa iti cumpere echipament din banii propri -_-

| Violleta2022 a răspuns (pentru Alphahkbg):

De la mami si tati!

| Alphahkbg explică (pentru Violleta2022):

Hai nu zau?
esti extrem de inculta daca crezi asta -_-
crezi ca iei pun reclame la videoclipuri doar pentru a arata mai bine dmn...

| Violleta2022 a răspuns (pentru Alphahkbg):

Cand o sa mai cresti o sa intelegi cum functioneaza lucrurile si reclamele pe internet, pana atunci, invata sa scrii si sa citesti, ca prostia s-ar putea sa te doara intr-o zi!

| FuturePlayerFootball a răspuns (pentru Violleta2022):

Stai linistita ca nu cunosti treaba, eu il cunosc pe Selly in realitate si am avut cateva iesiri cu el si mi-a spus ca(,)castiga o mie si ceva de euro de pe urma videoclipurilor si din cate am inteles 1k de vizualizare=30centi sau 60centi(nu mai stiu exact cat a zis). Deci depinde cat postezi si cat de vizualizat este videoclipul si nu mai comenta daca nu cunosti.

| JustAskingBruh a răspuns (pentru Violleta2022):

Au primit bani. Pe selly il sustine familia ma gandesc ca i-or dat un cont de credit, sau daca nu eu bagat pe contul lui personal de paypal. Nu comenta daca nu stii ce zici.