| SaluuuuT a întrebat:

Salut.Peste 2 zile e 14 februarie, ziua indragostitilor.Am 15 ani si nu am avut niciodata o prietena.Nu am pupat niciodata o fata.Sunt in primul an la liceu si am vazut deja niste cupluri, si eu inca nu am reusit sa gasesc pe nimeni.
E ca dracustraight face.
Am incercat sa vorbesc cu o fata de care chiar imi placea dar am facut numai prostii(am vorbit cu ea pe mess ca nu am avut tupeu sa ii zic direct, cand unii au inceput sa faca misto eu m-am enervat si am spus niste chestii care m'au facut sa par un ciudat, etc)
Acum, nu stiu ce sa mai fac.Am ajuns in situatia jalnica in care a venit un var de 11 ani la mine si mi-a zis ca are prietena. Apoi m'a intrebat daca eu am. Ce era sa ii spun?straight face
Si nu as vrea sa fiu cu cineva doar asa "sa fie ".
Nu vreau sa raman in grupu ala de baieti tocilari care nu au avut niciodata o prietena, si care sunt dependenti de mmorpg'uri.Nimeni nu ar vrea asta.
Nu vreau sa credeti ca eu consider prietena un accesoriu. Pur si simplu simt nevoia sa am o prietena. O prietena in sensu de, o fata cu care sa vorbesc mai mult, sa ma inteleaga, etc,(nu ca gata s-a trezit animalu din mine si vreau sex sau alte chestii din astea )
Ce ar trebui sa fac?(o intrebare grea ) DAU FUNDA!

Răspuns Câştigător
| cat a răspuns:

Sa astepti. Nu se stie niciodata ce-ti rezerva ziua de maine iar in viitor poate o vei cunoaste pe fata cu care esti compatibil. Iar faptul ca altii au avut un nr. n de,, prietene'' nu conteaza daca totul se rezuma la a ne impauna cu cati prieteni/prietene am avut. Eu cred ca este importanta calitatea unei relatii.
Pentru viitor cred ca trebuie sa simti ceva pentru o fata si atunci sa fii tu, poarta-te natural si nu incerca sa pozezi in altul. Daca o sa te placa ea trebuie sa te indrageasca asa cum esti.

6 răspunsuri:
| ĄŇÐİ a răspuns:

Buna...esti un baiat minunat si o sa ai o prietena la fel de frumoasa, minunata si desteapta ca si tine dar la timpul potrivit.Varsta nu conteaza deloc.Hai sa iti dau un sfat:fetelor le plac baietii indrazneti si cu mult tupeu; ar trebui sa abordezi o fata si sa vezi ce iesewinkingSucces! Funda?

| Ambasada a răspuns:

Sti.chestia asta am patit'o si eu :]
Si eu eram tipa fara prieten din tot grupu si toate se luau de mine
Si si eu le dadeam dreptate...vedeam tipi.erau chiar draguti.
Dar nu puteam sa fiu cu unu doar de forma.oh go on
Si cand ii vedeam pe toti de mana.chesti rolling on the floorrolling eyes
...Ma simteam...ciudatrolling on the floor
Sti poate inca nu ti'ai gasit persoana potrivita :]
15 ani nu e chiar asa rau thinking
Nu trebuie sa te simti tipu diferit...
Parerea mea este ca ar trebui sa fi inca mandru ca esti singur thinking
Sti fetele sunt atrase de tipi singuri si rebeli.
Care nu se pun cu prima panarama care le iese in calelaughingblushing
Devii o provocare pentru. ele smug
Si. daca e sa fi cu una alege'o bine.
Prima prietena iti v'a influenta si a doua "dragoste"
Si sa ai grija sa nu fie tipa "imagine".sa aiba si sentimente:]
[Toti au o jumatate smug]
P.S : big grin Succes!

| libelula a răspuns:

Eu sunt fata si a 14 ani si nici eu nu am avut niciodata un prieten desi simt nevoia uneori.Nu dispera acea fata speciala va aparea si pentru tine.Ce'i al tau e pus deoparte! Multa bafta!

| unnimeni a răspuns:

Cam asa am fost si eu la varsta ta, si datorita timiditatii nu am avut prietena.
Trebuie sa iti invingi timiditatea si sa abordezi fetele direct, nu pe mes sau la tel. Fetelor le plac baietii indrazneti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebue sa fii mi indraznet

| SaluuuuT explică:

Multumesc tuturorhappyV'am dat punctaj maxim tuturorhappyDar cat ia fundabig grin