| yoshmenarul a întrebat:

Peste 4 zile o sa fac dragoste pentru prima data si sunt foarte stresat.Nu stiu ce o sa fac, va rog ajutati-maaa sad

Răspuns Câştigător
| superdorex a răspuns:

Trebuie sa fii tu insuti sa nu ai complexe! Sa fii calm, sa te daruiesti total, sa uiti de tine, in acele momente trebuie doar sa iubesti si sa faci dragoste adica sa o iubesti cu tata fiinta ta nu sa faci sex! sa o mangaii, sa o saruti, sa o dragalesti sa fii tandru...sa o exciti la maxim, iar cand simti ca incepe sa tremure in bratele tale...(acesta numindu-se preludiul de care toate fetele sunt inebunite) si o simti umezita sa stii ca e pregatita pentru pasul cel mare sa o penetrezi! Multa bafta si fara inhibitii!

4 răspunsuri:
| kaylla a răspuns:

Pentru a face dragoste nu cred ca trebuie sa planifici anul, luna, ziua, ora sau ceva de genul! Cand o sa fie momentul o sa stii cu siguranta! Trebuie sa faci ce simti pe moment nu sa-ti planifici! Acest lucru nu trebuie planificat, trebuie simtit! Mult succes!

| yoshmenarul explică:

Poi atunci o sa fie cu siguranta momentul, am vorbit cu partenera mea si am decis ca atunci o sa facem dragostewinking offf... mai sunt si timid, rusinos pe deasupra

| yoshmenarul explică:

Stiu ca nu se planifica, dar am vorbit cu iubita mea si am decis ca atunci sa facem dragoste... sunt foarte nelinistit si tot timpul pe ganduristraight facesad

| yoshmenarul explică:

Nu mai are nimeni nimic de adaugat, de zis?