| Razvy12 a întrebat:

Pete o luna am banchet si nu prea stiu cu ce sa ma imbrac, am zis sa iau o camasa da nu stiu ce sa fac daca sa iau panatloni de costum cu pantofi sau alti pantaloni sau alta inbracamnte happy As dori niste sugestii de imbracaminte happy Va multumesc anticipat

Răspuns Câştigător
| FadetoBlack a răspuns:

Păihee hee aici depinde de tine, ce culori preferi, eu aş zice simplu alb negru happy, roz nici vorbă gay, acum depinde doar de tine... pantaloni negri ia pantofii mai de gală, zic eu, acum nu de aceia de manelişti, ascuţiţi în fată happy poate găseşti ceva mai frumos happy baftă!

10 răspunsuri:
| SMarius a răspuns:

La o ocazie speciala,cum o sa fie banchetu tau,e frumos sa fi imbracat elegant! un pantof,pantaloni de costum si o camasa simpla, alba...o sa fie cald, ai putea opta pentru una cu maneca scurta! sa nu te incomodeze, ia-ti una cambrata(stramta, nu mulata)! Bafta!

| FadetoBlack a răspuns:

Bună
uite, diriga mea, zicea să nu ne îmbrăcăm elegant, şi bla bla bla, dar la un banchet ar cam trebui să te îmbraci elegant, adică totuşi eu un sfârşit... şi eu tot elegant o să mă îmbrac
baftă!

| Razvy12 explică (pentru FadetoBlack):

Pai zi-mi mai multe detalii camasa ce culoare pantaloni, pantofi happy

| Razvy12 explică (pentru FadetoBlack):

Ok multumesc

| FadetoBlack a răspuns (pentru Razvy12):

Cu plăcere happy

| FadetoBlack a răspuns (pentru Razvy12):

Păihee hee aici depinde de tine, ce culori preferi, eu aş zice simplu alb negru happy, roz nici vorbă gay, acum depinde doar de tine... pantaloni negri ia pantofii mai de gală, zic eu, acum nu de aceia de manelişti, ascuţiţi în fată happy poate găseşti ceva mai frumos happy baftă!

| lov318 a răspuns:

Heei. Uite, eu iti recomand sa iti iei o camasa cu maneca scurta (merge si colorata), niste blugi negri...si ceva adidasi cu talpa alba. Mi se pare cea mai reusita combinatie.happy

| gabyxr a răspuns:

BAI frate ho
In primul rand adidasi misto
niste pantaloni albastri ok
ITI mai ei o camasa alaba cu pete pa ia
si cam atat

sper sa iti fie de ajutor