| Alexandra_3484 a întrebat:

Poate că o să spuneți că sunt o nebună&co, dar de curând m-a cuprins o depresie, și plâng mereu din cauza faptului simt că niciunui băiat nu-i place de mine.Nu mă judecați prea dur, pentru că cu ceva timp în urmă nici nu aveam astfel de griji. Ce se întâmplă cu mine? Menționez că am 14 ani(deci sunt în pragul adolescenței) și chiar vreau ajutorul vostru, dar vă rog să fiți blânzi.

5 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Si la ce ai nevoie sa te placa o gramada?
Am aceeasi varsta dar a cam inceput sa ma doara-n pix,mi-e indiferent ca se uita cate unul sau nu,ca fluiera,dau claxoane si asa mai departe,sau chiar cei din zona. Mi s-a pus sa nu am nicio treaba cu ei, n-am chef sa imi compic viata si mai tare de atat.

Toate la timpul lor, nu mai fi nerabdatoare.Si nu mai asocia depresia cu ce ai tu, asta e ceva mult mai naspa.

| ZEU93 a răspuns:

Asta pentru o perioada scurta de timp, la liceu o sa vezi cum o sa fii "agatata" de toti baietii tongue

| MiK3L a răspuns:

Contul tau si nikname-ul sunt facute la misto? dupa nimic imi dau seama dc nu pre ai treaba tuh cu baietii laughing pentru ca tie probabil iti plac fetele.

| firstb a răspuns:

Pai la 14 ani. ar trebui sa-ti vezi de problemele tale, nu sa incerci sa te combini cu diversi tipi. Nu se intampla nimic cu tine. Baietii la varsta asta au chef doar de joaca in sensul propriu al cuvantului.

| click_9690 a răspuns:

Sincer...pentru varsta ta e cam firesc sa fii asa. trebuie doar sa o iei mai usor, nu te avanta prea tare in viata. asteapta si o sa vezi ca o sa vina si randul tau. trateaza baieti mai cu indiferenta si o sa vezi ca o sa ai de castigatwinking