Nu o asculta pe maya pentru ca ala e principiul unei persoane care lucreaza pe bulevard sau autostrada! Solutia exacta este: gaseste-ti un baiat care chiar i-ar face sa se simta inferior pe tipi astia, si ai grija sa se raspandeasca vestea ca esti cu el! Apoi ii vei trata pe cei patru cu indiferenta si daca nici atunci nu te vor lasa in pace, asigurate ca afla un profesor/oara ca ti-a dat cu palma la fund:d fai prosti idioti si cretini de fata cu profesoara/orul si pari foarte atacata si nervoasa! Sa vezi ce ii va articula crede-ma planul functioneaza a fost aplicat de o prietena de-a mea si a dat roade
Spune.le sa inceteze ca e enervant, sa caute in alta parte, fa.i sa se simta aiurea.Sau daca nu merge asa,adu un baiat, prezinta.l ca prietenul tau, sa le spuna sa termine.
Eu dacă aş fi în locul lor te-aş provoca la maxim şi după aia te-aş reclama pentru violenţe.
După ce că nici nu ştii să scrii ca lumea mai şi pocneşti lumea şi te mai şi crezi divă!
Viitor de aur ţara noastră are!
Cel mai mult doare indiferenta ( desi e si cea mai greu de pus in practica ). Daca chiar au facut o pasiune pentru tine ( ori ca fac doar misto ), orice le-ai zice, vei vorbi la pereti ( ceea ce ma gandesc ca ai realizat deja ). Incearca vreo saptamana sa-i transformi in niste umbre pentru tine, sa nu-i vezi deloc, si chiar daca iti apar in cale, sa privesti prin ei. Daca reusesti o saptamana macar, vei vedea ceva schimbari ( aia daca le place de tine ), dar daca fac misto, poate-si vor pierde interesul, desi in cazul asta, nu stiu.
Merita incercat oricum. Multa bafta, si ne auzim pe privat, sa-mi spui daca ai reusit.
Pai spune-i directorului sau dirigintei. Nu te supara dar eu asa as face. E el mai bine. Succes. PA :*
Auzi...si la mine la scoala tot asa se intampla vreo 4 baieti tot imi fac avansuri.eu,in locul tau, i-as lasa sa te curteze la maxim.asa te mai inveti si uh cu baieti, dar daca intrec masura le spui ca nu. sper ca te-am ajutat. pupici:*
anonim_4396 întreabă:
ChrissRox întreabă: