| dorin1995 a întrebat:

Salut, poate suna ciudat dar va rog caut o explicatie la aceasta logica a fetelor in ziua de astazi. Care ma dispera la fiecare fata pe care o intalnesc. De fapt ce vor... nu le inteleg.

Logica feminina "Vreau ceva serios dar nu acum, dar totuși vreau ceva serios.
Caut un băiat bun dar când dau de el îl refuz și stau și ma plâng ca nu mai exista băieți buni "

10 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Nu vrea ceva serios CU TINE pentru că nu i-ai manifestat interes deloc, așa se traduce. Dar na, mereu fetele de vină

| dorin1995 explică (pentru Adry05):

M-am referit in general la fete
Au gandirea asta de iti vine sa iti tragi 2 capete de pereti

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Asta se referă strict la tine.
Mesajul sună.
Vreau ceva serios, dar nu acum.
Traducere.
Vreau ceva serios, dar nu cu tine.

| zurick a răspuns:

Evident că mereu e vina fetelor, de asta ești singur că toate fetele sunt fix la fel.Mesajul tău sună a frustrare, iar personal nu aș vrea o relație cu cineva care folosește termeni ca " logică feminină ".

| dorin1995 explică (pentru zurick):

Mesajul meu suna a ne-intelegere!
pentru ca eu am cerut critici! ci explicatii!
Logica feminina. pai doare am vrut sa bat si eu apropoul la cum gandesc fetele din ziua de astazi!

| dorin1995 explică (pentru zurick):

Edit!
eu nu am cerut critici! ci explicatii

| alexalx1234 a răspuns:

Naiba le mai înțelege... Pline de figuri, n-ai ce să le faci.

| dorin1995 explică (pentru alexalx1234):

Deci faza asta "Vreau ceva serios dar nu acum dar totuși vreau ceva serios" a fost raspunsul une i fete de 21 de ani viitoare avocata. deci daca ma crezi am dat un sms mamei mele sa ma sune sa vin acasa laughing) sa scap de asemenea femeie josnic dar a meritat laughing

| alexalx1234 a răspuns (pentru dorin1995):

E clară treaba... Și cică fetele mai mari sunt mature, pe dracu...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu toate că sunt complet de acord că ceea ce ai descris e ceva foarte real care se intâmpla supărător de des, trebuie să repet ceea ce ți s-a mai spus, anume că poate... nu ai întâlnit încă persoana potrivită. Știu, pare că persoana aia nu există, e frustrant, dar e imposibil să generalizezi un grup atât de mare de oameni. Din punct de vedere logic, trebuie să acceptăm că în mod cert există excepții. Există fete fără nazuri și care sunt pur și simplu sincere, dar sunt atât de puține încât e ușor să uiți de existența lor.