| JonD a întrebat:

Salut Pretenasi de pe TPU! Cum ziceam in restul intrebarilor mele ca imi place de o fata etc...Acum am de gand sa fac ceva si sunt foarte motivat deci am de gand sa ma imprietenesc cu ea, adica mai bine zis sa intru in gasca ei, sincer as merge si din persoana in persoana numa sa ajung la ea.Asa ca cum as putea? Nu am prieteni comuni cu ea sau orice persoana care ar cunoaste-o.De fapt am o prietena care mai statea prin tabere cu grupul lor, dar acum nu se mai saluta si nu cred ca isi mai vorbesc.Si nici eu nu cunosc pe nimeni din gasca, totusi sunt niste baieti care stiu sa danseze electro si sincer si eu sunt pasionat si stiu cat de cat, ar mai fi un baiat care face mix-uri la melodii, as vrea si eu sa invat. In fine ceva sfaturi va rog mult! App nu ma duc la ea sa ii zic si nu ma duc sa ii zic "Buna! Ce faci?", sa vorbesc cu ea pe facebook sau chiar sa ma duc sa ii zic ca imi place de ea, o sa ii zic cand simt eu ca e momentul, nu vreau sa ma creada vreun obsedat deci nu mai ziceti tampenii de astea. Dati-mi niste sfaturi va roog.Multumesc ca ati citit intrebarea!

1 răspuns:
| AiEnmaYuuki a răspuns:

Daca incepi sa inveti electro si sincer dance s-ar putea sa o impresionezi.De asemenea ai putea incerca eventual sa te imprietenesti cu cineva din gasca ei si apoi sa incepi sa te apropii de ea.Trebuie doar sa ai grija de fiecare detaliu,pentru a nu gresi. Oricum daca apari mai des in preajma ei, si vede ca ezti un tip d treaba si talentat pe deasupra, cu siguranta ii vei atrage atentia, si pana la urma se va intreba, oare cine e? Dar trebuie sa ai si tu incredere in tine.Mult noroc