Eu cred ca ar fi bine mai intai sa te impritenesti cu baietii din gasca ei daca tot aveti interese comune, si stand cu prietenii ei va veti cunoaste. Sper ca te-am ajutat!
Pai mai intai incearca sa te bagi in seama doar cu un membru de-al grupului ei inradevar daca esti pasionat de dansul acela poti sa te bagii cu un baiat de acolo in seama. si usor usor puteti sa exersati amandoi. dupa usor usor daca te bagi in grupu ei mai lasi timpu sa treaca sa incepi sa vorbesti cu ea subiecte care se barfesc si se vorbesc in orice gasca ma rogg... trecand si peste asta...lasi timpu s atreaca si usor usor incerci asa sa te apropii de ea. daca vezi ca nu este genul de fata increzuta sau sa se commporte urat cu tine continui sa vorbeesti cu ea. si poate poate va veni clipa cand ii vei spune ce simti. am trecut si euuu la fel la fel. tot unui baiat i`a placut de mine eram in gasti diferit si uite acum am cu el 1 an si 7 luni sper ca ai inteles cat de cat cate ceva aa si apropo foarte frumos ca dansezi dansul acela electro eu dansez street dance si dnb te puup sa ai o zii placuta in continuare