| JonD a întrebat:

Salut Pretenasi de pe TPU! Cum ziceam in restul intrebarilor mele ca imi place de o fata etc...Acum am de gand sa fac ceva si sunt foarte motivat deci am de gand sa ma imprietenesc cu ea, adica mai bine zis sa intru in gasca ei, sincer as merge si din persoana in persoana numa sa ajung la ea.Asa ca cum as putea? Nu am prieteni comuni cu ea sau orice persoana care ar cunoaste-o.De fapt am o prietena care mai statea prin tabere cu grupul lor, dar acum nu se mai saluta si nu cred ca isi mai vorbesc.Si nici eu nu cunosc pe nimeni din gasca, totusi sunt niste baieti care stiu sa danseze electro si sincer si eu sunt pasionat si stiu cat de cat,ar mai fi un baiat care face mix-uri la melodii, as vrea si eu sa invat. In fine ceva sfaturi va rog mult! App nu ma duc la ea sa ii zic si nu ma duc sa ii zic "Buna! Ce faci?", sa vorbesc cu ea pe facebook sau chiar sa ma duc sa ii zic ca imi place de ea, o sa ii zic cand simt eu ca e momentul, nu vreau sa ma creada vreun obsedat deci nu mai ziceti tampenii de astea.Multumesc ca ati citit intrebarea!

2 răspunsuri:
| Nechifor_Denisa_1981 a răspuns:

Eu cred ca ar fi bine mai intai sa te impritenesti cu baietii din gasca ei daca tot aveti interese comune, si stand cu prietenii ei va veti cunoaste. Sper ca te-am ajutat!

| Madysss a răspuns:

Pai happy mai intai incearca sa te bagi in seama doar cu un membru de-al grupului ei happy inradevar daca esti pasionat de dansul acela poti sa te bagii cu un baiat de acolo in seama. si usor usor puteti sa exersati amandoi. dupa usor usor daca te bagi in grupu ei mai lasi timpu sa treaca sa incepi sa vorbesti cu ea subiecte care se barfesc si se vorbesc in orice gasca happy ma rogg... trecand si peste asta...lasi timpu s atreaca si usor usor incerci asa sa te apropii de ea. happy daca vezi ca nu este genul de fata increzuta sau sa se commporte urat cu tine continui sa vorbeesti cu ea. happy si poate poate va veni clipa cand ii vei spune ce simti. happy am trecut si euuu la fel la fel. tot unui baiat i`a placut de mine eram in gasti diferit si uite acum am cu el 1 an si 7 luni happy sper ca ai inteles cat de cat cate ceva happy aa si apropo foarte frumos ca dansezi dansul acela electro eu dansez street dance si dnbbatting eyelashes te puup sa ai o zii placuta in continuare love struck