| x2gk9r a întrebat:

Salut...
Prietena mea are un fost si ala tot ma suna si ma intreaba de ea si i-am zis sa nu mai ma bata la cap cu ea ca tot ma suna...si mai inainte i-am zis la ea sa stearga msj ala de pe watap cand mi-a zis sa nu ii zic ca so vzt cu ala
Ce sa fac sa ii spun sa stearga msj sau?
Sfattt urgent!

8 răspunsuri:
| JustDeedee a răspuns:

Salut! Consider ca e mai bine sa stai deoparte si sa ii lasi pe ei sa isi rezolve problemele. Relatia a fost intre ei doi.

| x2gk9r explică (pentru JustDeedee):

Si ce fac cu mesajul?
Crezi ca am proceat bine ca i-am zis sa ma lase ca ma bate la cap?

| JustDeedee a răspuns (pentru x2gk9r):

Având în vedere că nu ai fost tu implicat în relația aceea, da.

I-am spus sa stearga si nu o vrut, si i-am zis ca dc fix mie mi-a zis ca se vede cu ala ca e fix problema ei … si i-am zis ca daca cumva vede mesajul dupa ma intreaba ca dc nu i-am zis desi nu ma intere si o zis ca nu are de unde sa afle
Sfat te rog am niste nervi

| JustDeedee a răspuns (pentru x2gk9r):

Te consumi prea mult pentru ceva ce nu te privește. Încearcă să te liniștești pentru că nu e vina ta și dacă află că se vede cu altcineva. Nu lua nimic personal asupra ta.

Stiu,dar daca cumva are tel ei si vede ca mi-a zis ce fac? Fiindca dupa poate sa zica ‘DC NU MIAI ZIS?’ i-am zis si in mesaje daca cumva afla …. treaba ta e fix problema ta

Daca cumva ai ig secundar lasa-mi ig si vb acolo ca sunt foarte panicat te rog frumos din suflet…

| sierra1 a răspuns:

"x2gk9r: Ce sa fac sa ii spun sa stearga msj" - spune-i (prietenei desigur)!