Chrissi, prietena trebuie intrdevar ajutata. dar ea isi doreste asa ceva? trebuie sa ai acordul ei...sti ca cei care iubesc alcoolul si nu vor sa faca nimic in ajutorul lor ceilalti nu au cum sai ajute... te-ai gindit vreodata ca poate tocmai ca el se poarta asa pentru ea sa fie o provocare si sa isi doreasca tot mai mult sa mearga mai departe. draga mea ajut-o daca ea vrea daca nu degeaba te impovareszi tu. stiu ca te doare ca nu o poti ajuta dar nu vaci nimic bun pentru tine iar daca totusi o faci ai grija ce-i spui ca s-ar pute supara pe tine.
Tocmai ati trecut in a 7a? Ca atunci se petrec niste schimbari de personalitate. Eu zic sa ii spuna direct ce simte, poate tipul vrea sa para inabordabil sau poate nu isi da seama ca e curtat. Daca ii spune afla exact ce crede el despre ea, daca e interesat sau nu si astfel nu mai sta pe teren nesigur. Oricare ar fi raspunsul, e mai bine decat nimic. Cat despre tine, poti sa o incurajezi si sa fii alaturi de ea, oricum decizia ii apartine.
Este legata la ochi din cauza ca il iubeste...nu ca il place... u trebuie sa stii cum sa o ajuti... u o cunosti...
De fapt a 8-a... oricum, anul trecut, ea a facut greseala sa-i apuna si altei colege, iar aia s-a dus si i-a zis baiatului. Prietena mea n-a negat, dar cam de atunci am observat eu schimbarea lui in rau...de obicei baga in seama alte fete, iar prietena mea moare de gelozie, dar tace.
Nu prea poti sa-i schimbi decizia. Din cate spui ea chiar il iubeste pe acest baiat.