Salut, daca te-a tradat si ii pare rau eu spun sa ii mai dai o sansa, gandeste-te daca era invers situatia si o tradai tu. In plus ai zis ca este prietena ta cea mai buna, nu poti sterge prietenia de cativa ani pentru o prostie ce a facut-o mai mare sau mai mica neesential. Daca o va face din nou atunci e cu totul altceva, nu trai cu frica asta, dandu-i ei o sansa iti dai tie una la prietenie, decat sa stai cu frica daca se va mai intampla si asa mai departe asuma-ti un risc de care esti dispusa sa te lovesti sau nu. bafta si sper sa iei decizia cea mai buna pentru tine
Buna!
Deodata ce te-a tradat nu-ti e ''prietena buna'' ci doar pritena.
Doar tu stii daca trebuie s-o ierti. Tu ii cunosti caracterul,cum de altfel cunosti si lucrul cu care te-a tradat.
Gandeste-te bine! Dar sa stii ca un om care te-a tradat o data, o va face si a doua oara!
De vei alege s-o ierti, iti recomand sa nu-i mai expui pe tava secretele tale, pune-o la cateva incercari sa vezi daca mai merita incredere sau nu.
Te pup, si ai grija de tine!
Sti...Mie mi s-a intamplat o data asta.Si..Nu am iertat-o! A fost un secret care odar eu si cu ea il stiam.Dar.Ea la spus! M-a tradat! Nu am iertat-o! Dar acum tanjesc dupa prietenia mea cu ea! Au fost ani inainte de aceasta prostie facuta de ea[si de mine]de prietenie! Si acum regret faptul ca nu ii mai sunt prietena! Nu zic sa ii dai mereu sanse dar daca este prima sau a doua oara iart-o! Altfel vei regreta! Multt! Daca tu chiar tii la ea bineinteles! Sti cum zic sa faci? Sa ii spui ca daca se mai repeta a doua oara nu vei mai fii prietena cu ea. Pune-o sa jure aste[pe degetu mic ]si arata-i ca-ti pasa! Fa exact ce iti spune inima! Mereu trebuie sa dai o adoua sansa! Si nu cred ca vrei sa traiesti cu gandul:Oare daca o iertam cum era?